We doen het veilig of…
We doen het veilig of…

We doen het veilig of…

bVision Photography

Day Of Month
De pizzeria aan de overkant van de straat, was enige tijd door omstandigheden gesloten. Tot onze verbazing gaat het pand echter weer open. De nieuwe eigenaars zijn druk bezig om het pand op te knappen en gaan waarschijnlijk onder dezelfde naam verder. Hoe ze dat doen zien we hier op de foto’s. Dit is geheid een beun of een familielid. Want als een baas dit ziet gaat hij toch over de rooie denk ik zo. Volgens mij betekent dit in ons bedrijf dat je solliciteert naar ontslag op staande voet. Op een ladder, op een tafel en dan in zijn uppie. Je moet maar durven en dan ook nog aan de openbare weg. Ik heb de persoon in kwestie maar niet frontaal in beeld gebracht om moeilijkheden voor hem te voorkomen.

ei·ge·naar (de; m,v; meervoud: eigenaars, eigenaren)
degene aan wie iets toebehoort

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Frank-103

  Het is vast een familielid die wil helpen, maar die solliciteert naar een bezoek aan het ziekenhuis. Een ladder huren kost vast teveel geld. Hachelijk is het!

 2. Ha die Sjoerd,

  oeioeioei… dat is vragen om moeilijkheden…
  Dat is echt een Beun!! Die moet Haas er bij vragen voor de veiligheid…
  Hoop wel, dat jullie er later heerlijke pizza’s kunnen eten…

  Dag!
  Groet van Marlou

  .

 3. Nee dat ga je niet menen. Ik zou dit nooit zo doen. Ook niet omdat ik hoogtevrees heb, dus als ik ergens iets omhoog moet… je moet je angsten nooit laten winnen zeggen ze…. dan doe ik het wel veilig en stevig.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd maar hopen dat hij niet van zijn trapje afkukelt. Maar is hij nu de kozijnen aan het schuren om te gaan schilderen? Want om met werkhandschoenen aan de ramen te lappen is ook al niet handig natuurlijk.
  KIjk een stelling moet tegenwoordig, maar zelf als eigenaar mag je toch ook wel met een lange ladder werken ? Of kan dat daar niet wegens een schuin aflopende straat?
  Hoe dan ook, ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.