De lekkage van de badkamer
De lekkage van de badkamer

De lekkage van de badkamer

Day Of MonthNa de lekdetectie en het slopen ziet onze badkamer er niet meer uit. Het water komt aan alle kanten uit scheuren, voegen en muren. Gelukkig wordt in dit geval de schade gedeeltelijk op kosten van de verzekering hersteld. De buurvrouw heeft er wat meer last mee, die heeft moeten wachten totdat aan onze kant alles gerepareerd is voor aan haar kant wat gerepareerd kan worden. Het positieve aan deze zaak is dat we straks een badkamer hebben waar niet het water in de badkamer staat na het douchen, maar waar het water via de afvoer netjes wordt afgevoerd. Als ik de beun tegen zou komen die dit oorspronkelijk heeft gemaakt, sla ik hem alsnog hartstikke dood. Die heeft zeker een deel van mijn grijze haren op zijn geweten naast de eerste beun die geld kreeg en nooit is op komen dagen. We hebben nu gebruik gemaakt van de expertise van de firma die de lekdetectie heeft uitgevoerd, en we laten deze firma ook de schade herstellen. In opdracht van de verzekeringsexpert. Mocht het alsnog fout gaan, is de verzekering aansprakelijk…. Ik heb er dus alle vertrouwen in. En om heel eerlijk te zijn, ik heb gezien wat er op een paar dagen allemaal gebeurd is sinds de aanvang van de werkzaamheden aan het begin deze week, er is een vakman aan het werk, niet zoveel als mogelijk, maar zoveel als noodzakelijk. Helemaal mijn lijfspreuk…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.