Over
Over

Over

Day Of MonthDe vakantie is over, voorbij. De terrasstoelen mogen blijven staan, alleen wij zitten er niet meer. Het werk en de baas staan overdag weer voorop. Met binnenkort grote veranderingen die ik hier nog even niet kan toelichten. Zijn we weg geweest? Nou niet echt, we zijn bezig geweest. De badkamer is klaar, wat schilderwerk is verricht, een nieuwe koelkast geplaatst en meer van dat soort zaken. En een hele hoop rommel opgeruimd. En mens kan wat bewaren. Alles wat we jaren niet meer gebruikt hebben is verdwenen. Zelfs een door de katten opgeknapte bureaustoel heeft zijn weg naar het milieupark gevonden. We kunnen er dus weer even tegenaan. We schrikken af en toe van de vrijgekomen ruimte. Maar voor de vakantie is het “The End”.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Fijn, zo’n opgeruimd huis! Daar heb je na je vakantie – NU dus- ook nog veel plezier van. Ach, als jullie het maar naar je zin hebben gehad, dan maakt het niet uit waar je je vakantie gevierd hebt.
    Lieve groet en sterkte op het werk. Even doet het zeer en als je er eenmaal bent, weet je niet beter…

  2. Heerlijk zo’n opgeruimd huis, telkens als ik denk dat ik ook weer ruimte heb, ga ik opnieuw kijken en jee wat een materialisme is er toch in dit huis zelfs te vinden, maar nu heb ik een dochter die net op zichzelf is, een nicht met haar droomhuisje kortom, alles krijgt wel een goede bestemming en dan haal ik nog nieuwe spullen bij de stortbak vandaan ook, hahahaha

    Einde vakantie is minder, dus werkze en ik hoop toch met vernieuwde fijne energie weer even aan de slag 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.