Mijn dochter
Mijn dochter

Mijn dochter

Day Of MonthVandaag trouwt mijn liefste dochter. 11 september 2015 wordt dus ook voor ons een dag om nooit te vergeten. Nine Eleven wordt geen treurige dag voor ons, maar ik hoop wel een mooie en gedenkwaardige dag. Mijn hoofd zit in ieder geval twee dagen niet bij mijn blog, maar bij mijn familie, waaraan niet alleen een schoonzoon wordt toegevoegd, maar waar straks ook een kleinkind aan wordt toegevoegd. Het onderstaande bord is het huwelijksbord wat ik voor dit feest heb ontworpen en gemaakt, hier even voor het gemak gefotografeerd in de werkplaats. Of ik mijn computer de komende dagen zie weet ik nog niet, ik heb even andere prioriteiten want ook voor morgen zijn activiteiten gepland in het kader van het huwelijk. Ik kom wel weer boven water, Luctor et Emergo…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Kan me goed voorstellen dat je niet met je pc en log bezig bent.
  Je dochter en schoonzoon zijn nu het middelpunt, als nog van harte gefeliciteerd. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Wat heerlijk om te lezen, Sjoerd!
  Ik wens je een mooie dag toe en het bruidspaar een lang en gelukkig leven samen…
  Fijn, zulke mooie berichten… daar word ik ook blij van!

  Groet van Marlou

  .

 3. ria

  Veel plezier en fijne dagen! Het weer werkt in elk geval mee. Mooi bord! Is het om sleutels op te hangen?
  Ik ben wel benieuwd naar het bruidspaar hoor, daar krijgen we toch wel een foto van te zien?

 4. Goede morgen Sjoerd, dit wordt dus sowieso een prachtige dag. Geniet volop van het feest en alles wat er mee samen hangt. Mooi dat bord, jij bent ook zo’n handige kerel met gouden handjes.
  Voor de komende dagen dan al een heerlijke tijd toegewenst.

 5. dat je een handige sjoerd bent dat wist ik al, dat bord heb je mooi gemaakt.
  Wens het bruidspaar ne dikke proficiat.
  Dat je nu even geen tijd hebt, wie snapt dat niet, geniet er maar van, we zien je vanzelf weer verschijnen, en ondertussen geniet jij maar feestelijk

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.