Color run
Color run

Color run

Day Of MonthZo, we zijn weer onder de normale mensen. Het is toch een heel gedoe zo’n bruiloft. Vooral als je eigen dochter trouwt. Enkele foto’s hebben jullie al gezien dus ene extra mag nog op de dag van vandaag. De vrees van ieder bruidspaar, rijst, ze waren al blij dat het bij het gemeente huis niet mocht, daar was het een belletjes festijn. Maar niets let ons om dat thuis even in te halen. witte en gele rijst, ook nog bij hun uit de kast gejat, maakte er toch een feest van… Maar nu gaan we verder tot de orde van de dag. De MG van pa staat weer in de garage en mag er even als kopfoto boven staan, zo vaak wordt die niet versierd. Bij het poetsen brak verdorie de binnenspiegel af van de ruit, maar dat was gelukkig snel professorisch verholpen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Misschien hadden jullie de rijst niet moeten koken? ๐Ÿ˜‰

  Hier mag ook niet gegooid worden, flauw toch! Maar met die grote gemeentehuizen, met 16 bruiloften per dag, heb ik daar ook wel een beeld bij.

 2. hahahahaha dat hebben ze bij ons toch gelukkig maar gelaten ooit ๐Ÿ˜‰ Nou ja het ziet er wel gaaf uit, net als de auto, bij ons was het de witte opel kadet van mijn moeder, lol… Ja ik heb de foto’s nog ๐Ÿ˜‰

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, het was een heerlijke, feestelijke dag zie ik wel en het was prachtig weer, dat helpt ook natuurlijk.
  Je MG als trouwauto ziet er ook geweldig mooi uit. Kortom trouwfeestelijk ๐Ÿ™‚

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.