Herfstlustig

Herfstlustig

Day Of MonthHet was een lekker rustig weekend waarin we niet al te veel gedaan hebben naast de gewone werkzaamheden. We zijn alleen even naar de nieuwe Hornbach in Geleen wezen kijken. Echt zo’n monstergebouw waar je alleen maar wat gaat halen als je het nodig hebt. Het nodigt niet echt uit tot een gezellig bezoek. Dat heeft de Intratuin aan de achterkant van Hornbach nou net wel. We zouden gaan voor een bloemetje, maar kwamen met van alles thuis, behalve met een bloemetje… Mijn vrouw kon geen keuze maken. We gaan de bloembakken aan de voorzijde van het huis deze week maar even winterklaar maken. De foto is gemaakt in de hal van Intratuin Geleen. Herfst zoals herfst moet zijn.

Wie wat bewaart heeft een huis vol met rommel

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Ik ga eerdaags ook mijn bakken op het balkon winterklaar maken, heb er met dit weer opeens zin in. Off topic: ik heb het niet voor elkaar gekregen, was niet te doen. meer dan 100 verschillende programmaonderdelen in de negen locaties, maar uiteraard wel naar je/ons favoriete museum geweest 🙂

 2. ria

  Nee hahaha, ik ga ook nooit naar de winkel voor de gezellig heid 😀
  Ik dacht dat je dat van de foto allemaal gekocht had. Keuzes maken is altijd moeilijk, dat vind ik ook 🙂

 3. “maar kwamen met van alles thuis, behalve met een bloemetje…”

  whahahahahaha vrouwen! hahahaha ik kom niet meer bij! Ik zeg dus even niets.

  Wel prachtig trouwens en ja wie de boel bewaart heeft een huis vol rommel en ja ik kom het weleens tegen dat ik denk, oh dat heb ik nog ergens.. oh nee wacht, ik had opgeruimd, lol…

  X

 4. ha die Sjoerd,

  Ja, Intratuin is ook één van mijn favorieten, alleen zo’n bere-eind weg (voor mij dan, zonder auto)
  Ik ga altijd naar de Dekatuin en kom met van alles terug, dat ik niet van plan was…

  Dag!
  goede week,
  Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, ik heb een blauwe maandag voor je neergezet hoor, die had je toch besteld 😉 Wat de herfst betreft, ik heb in het weekend ook mijn seizoenenschaal weer in herfststemming gebracht , alhoewel er nog maar weinig kastanjes uit de boom van mijn overburen zijn gevallen. Zodra er meer naar beneden komen, raap ik ze wel op en leg ze erbij, zo twee kastanjes vond ik een beetje mager voor de herfst . Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: