Harderwijk, spanning op het sportterrein.
Harderwijk, spanning op het sportterrein.

Harderwijk, spanning op het sportterrein.

Trafohuisjes bVision.nl

SeptemberHoi Sjoerd,
Ik stuur je een foto van een huisje aan de Strokelweg in Harderwijk. Nabij nummer 7 vlak bij in ingang van VVOG staat het huisje tussen de bomen. Ik hoop dat je hem kunt vinden op maps, ik had hem zelf redelijk snel.
Love As Always, Di Mario

Altijd makkelijk als je er zelf geweest bent, maar goed, ik heb zelf ook niet al te lang hoeven te zoeken. De Strokelweg ligt in een mooie omgeving aan de uiterste zuid-oost kant van Harderwijk. Eigenlijk helemaal aan de rand van Harderwijk en zo ver mogelijk weg van het water. Erachter ligt volgens mij geen bebouwing meer. Er liggen veel sportvelden en ook de scouting heeft er zijn onderkomen. En speciaal voor de sporters staat hier een laagspanningshuisje (trafohuisje). In the middle of nowhere…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Hmmm ik zit hier vlak bij de hockey velden en voetbalvelden, op de hocky velden speelt jong oranje hier met name, ik zal eens gaan zoeken en kijken wat ik daar vindt 😉 Oh en ook een jeu de boules terrein, hahahaha

    X

  2. Het is een laagspanningshuisje dat ook, zoals vaak door de graffiti-bende is ontdekt.
    Het is blijkbaar een gebied wat gevoelig is voor bosbrand, aan de brandslang aansluiting te zien. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.