Herfstig mooi
Herfstig mooi

Herfstig mooi

bVision Photography

Day Of MonthHebben jullie ook zo genoten van het mooie najaarsweer, beter dit dan al die regen toch. Ik ben er even met de camera op uitgetrokken en was eigenlijk op zoek naar wat paddestoelen. Dat viel me tegen, weinig te vinden in het Amstenraadse bomenbos. Maar toch genoeg om eens andere foto’s te maken zoals de achterzijde van het kasteel in Amstenrade en in Vink (bij Wijnandsrade) dit prachtige gele veld met in de achtergrond Heerlen en Snowworld in Landgraaf. Ook meteen wat andere kopfoto’s in de site gezet met o.a. ook een in de bomen gespotte eekhoorn die er vliegensvlug vandoor ging. Het gras is ook weer gemaaid en alle papier staat alweer aan de straat. Het normale leven gaat ook gewoon door. Voor de rest was het een lekker rustig weekend.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Ik was al blij dat het DROOG was. De zon hoefde nog niet eens te schijnen. Eindelijk een dag om niet zeiknat te regenen met het uitlaten van de hond.
  Prachtig landgoed op de onderste foto!
  Je eerste foto is ook mooi, maar dat is zeker een ouwetje? Volgens mij zie ik koolzaad staan…
  Lieve groet

 2. Oh gelukkig, er zijn nog andere plaatsen waar de paddestoelen op zich laten wachten, hahahaha op de plekken die ik ken van hier als vaste stekjes, zijn ook nog erg blanco 😉

  maar dat veld en al het andere wat jij laat zien, dat zie ik ook nog ja 😀 Dus een mooie nazomer en het blijft de komende week nog even zo, dus van mij mag dat, heel graag!

  X

 3. Dat zijn mooie plaatjes, Sjoerd! Knap om zo’n vluchtende eekhoorn te pakken met je camera 🙂
  Voor echt mooie paddestoelen moet je nog een half maandje wachten, denk ik. Ik had dat vorig jaar … toen ging ik gewapend met mijn camera op pad en geen paddenstoel gespot. En een half jaar later tijdens een wandeling (zonder camera 🙁 ) zag ik ze ineens volop.

 4. Goedemorgen Sjoerd,

  en of het een heerlijk weekeinde was!
  Wat heb je de mooie dagen heerlijk neergezet…
  Ik kan er erg van genieten van het landschap daar bij jou in de omgeving…

  Misschien gaan we eind november weer jouw kant op…
  Huisje huren. Wandelen en genieten.
  Moet nog even iets uitzoeken.

  Dag!
  Groet en heb het goed!
  Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, prachtige foto’s van een mooie dag. Om afgelopen nacht foto’s van de maan te maken, dat heb ik niet geprobeerd, maar ik heb de bloedmaan prachtig kunnen zien het was een heldere nacht.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.