Spanning tot in het graf te Westerlee
Spanning tot in het graf te Westerlee

Spanning tot in het graf te Westerlee

Trafohuisjes bVision.nl

oktober
Het trafohuisje van vandaag is ingezonden door René van het blog Renesmurf.nl. René heeft al vaker een trafohuisje ingezonden van zijn woonplaats Winschoten. Maar dit huisje staat in Westerlee, evengoed in Groningen. Westerlee ligt ten westen van Winschoten en net onder Heiligerlee. Het maakt net als die plaatsen deel uit van de gemeente Oldambt.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is een weldoordacht huisje, van alle gemakken voorzien. Het staat net naast de kerk, die overigens niet meer als zodanig wordt gebruikt wegens gebrek aan deelnemers… Het pad lijdt naar de begraafplaats. Degene die daar liggen zijn van alle gemakken voorzien. Het trafohuisje heeft op het dak zelfs een ankerpunt om een ladder veilig tegenop te zetten, net boven de ontluchtingsgaten. Want het enige nadeel van dit huisje is dat het een plat dak heeft en onder de bomen staat. Veelvuldig schoonmaken als de bladeren vallen is het devies. Want water en hoogspanning (10 kV) gaan niet samen.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.