There’s a new week coming up
There’s a new week coming up

There’s a new week coming up

Day Of Month
Veel hebben we niet uitgespookt in het weekend, naast de dagelijkse dingen heb ik alleen maar in de keuken gestaan. Zaterdag een lekkere pan erwtensoep gemaakt met krabbetjes, metworst en uiteraard een rookworst erin. Veel snijwerk maar niets moeilijks aan. En op zondag Frietjes met Duitse biefstuk en champignons met een heerlijke salade erbij. Ik hou van koken en had daar eigenlijk veel eerder mee moeten beginnen. Wel heb ik zaterdag nog de nieuwe Horizon box van Ziggo geïnstalleerd, dat geeft een super beeld op mijn tv. Het is wat meer afgestemd op het digitale tijdperk.
De foto maakte ik afgelopen zaterdag bij Appie in Roermond.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Hey heb ik dit even gemist, hoe kan dat nou, hahaha ik blijf het grappig vinden dat we op dezelfde dag een zelfde pan soep hebben gemaakt, met andere dingen erbij, maar goed, ik heb nog voor 10 dagen staan denk ik, en ik denk dat ik er zo een rookworstje bij ga halen 😉 gelukkig kun je er ook heel goed mee varieren, hahaha

  X

 2. Goede morgen Sjoerd, je maaltijden klinken heerlijk, maar ik eet geen vlees en dan is erwtensoep niet meer wat het voordien was natuurlijk.
  Wat de foto betreft, zou iemand toch geen dorst hebben gehad en het flesje maar gezet hebben waar ze het kwijt konden. Het staat er wel grappig zo tussen de verzorgingsproducten. Ik wens je een fijne maandag toe.

 3. zo’n erwtesoepje lust ik ook wel, want dat is gewoon orgineel en lekker
  en duitse biefstuk daar weet ik niet van of dat lekkerder of beter is, maar dat klinkt ook wel goed
  en ik de winkels iets nemen en daarna ergens anders zetten hoeft niet, zet het terug als je je bedenkt, hier is er zelfs een winkel daar moet je opletten of de fles al niet open is

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.