voor smoelenboekers
voor smoelenboekers

voor smoelenboekers

Day Of MonthIk kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die het smoelenboek gebruiksvriendelijk willen noemen. Ik noem als voorbeeld de goede bedoelingen van de eigenaars en ontwikkelaars, de topverhalen die een tijdje terug zijn ingevoerd. Wat je ook doet om de tijdlijn te krijgen zodat je de meest recente opmerkingen van die mede smoelboekers voor je neus krijgt. De volgende keer staan de topverhalen weer voor je neus. Maar treur niet, voor mensen die gebruik maken van een browser is er een oplossing. type het volgende maar eens in…

https://www.facebook.com/?sk=h_chr

Je krijgt dan meteen de meest recente verhalen voor je neus. Dat ken ik nie onthouden hoor ik u denken. Dat hoeft ook niet, geen probleem. Daar maak je meteen een bladwijzer van en die zet je bij je favorieten, probleem opgelost, toch.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Annette Barendregt

  Dat is nog eens handig! Heel hartelijk bedankt voor de tip! Dit maakt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ben ik blij dat ik net weer beter ben, anders had ik dit gemist. Je bent echt een kei met computers, maar dat wist ik natuurlijk al lang!

 2. DANK JE WEL SJOERD!!!!! Echt, you made my day, hahaha ik heb hem meteen copy/paste gedaan en staat vast bovenin als bladwijzer en het werkt echt, gaaf!

  Ik werd een beetje moe omdat ik inderdaad soms dagenlang op dezelfde berichten bleef hangen, kan ik iedereen wel als beste vriend aanvinken om alles te zien maar dan word je ook gek.. iets wat ik met mijn familie wel heb gedaan om hen niet te missen als ze eens wat posten 😉

  X

 3. Ik heb nota bene (aan psychiatrisch patiënten) lesgegeven in het omgaan met social media maar deze truc kende ik niet. Dank! Voor wie het geduld kan opbrengen is er heel veel in te stellen in Facebook. Zo zie ik nooit welke spelletjes mijn vrienden spelen en kan ik het zelfs zó instellen dat iedereen een foto van mij kan zien, behalve één enkel persoon!

 4. Goedemorgen Sjoerd,

  bedankt voor de link!
  Ik heb er natuurlijk naar gekeken en gezien dat één van mijn nichtjes vandaag jarig is!
  Nu heb ik haar meteen gefeliciteerd en er een soort van bij gezongen.
  Natuurlijk staat zij heus wel op de verjaarskalender, maar daar had ik nog niet op gekeken.
  FB dus ook vandaag lekker snel.
  Ik vind het leuk!!

  Dag!
  Groetjes van Marlou

  .,

 5. Goede morgen Sjoerd, ik heb geen facebook en ik wil er ook niet aan beginnen, ik heb mijn blog en dat vind ik meer dan genoeg. Dus of het gebruiksvriendelijk is, ik zou het niet weten. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.