Worstelen, mijn keek op de week
Worstelen, mijn keek op de week

Worstelen, mijn keek op de week

Day Of MonthAls ik de week moet samenvatten was het worstelen. Worstelen met de gezondheid, ik heb het idee dat de vroege griepprik daar wel eens aan mee kan hebben gewerkt. Worstelen met het werk, natuurlijk ook al omdat ik me toch al beroerd voelde. Gewoon worstelen met alles, met bezoekjes, logjes maken, koken en ga zo maar door. Maar ik heb het weekend weer gehaald, ik ga er vanuit dat dat super wordt… Lekker lang uitslapen, als de katten me dat gunnen. Maar ik laat alles even op me afkomen… Ik ben ook geen 20 meer.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Het kan niet anders of de griepprik is daar debet aan… En leeftijd laat zich op een gegeven moment ook gelden. We willen er niet aan, maar kunnen er ook niet omheen. Ik hoop dat de katten je uit hebben laten slapen. Zeker met dat uurtje extra van de wintertijd. Even rust op de plaats en morgen zie je wel weer.
  Lieve groet

 2. Oei, dit klinkt een beetje als de Herstblues, Sjoerd.
  Gewoon aan toegeven, niks mis mee, zolang je er maar niet in blijft hangen.
  Gelukkig gaat de klok een uur terug, kan je lekker een uurtje langer ‘luieren’.
  Een keertje naar de afhaalChinees is overigens ook heus geen schande 😉

 3. Oh ik vind dat altijd een crime als je je niet echt lekker voelt maar toch fijn genoeg om wel dingen te kunnen doen, dan liever helemaal ziek en uitzieken. Dus Sjoerd lekker niks doen zal het wel niet worden maar probeer het toch maar even. 😉

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, gewoon maar over je heen laten gaan en stoppen met worstelen. Ik haal geen griepprik meer trouwens. Ik wens je een heerlijk rustig weekend toe het is in ieder geval een uurtje langer om uit te rusten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.