autumn is awesome
autumn is awesome

autumn is awesome

Day Of MonthGisteren reden we nog even door het Limburgse land om even een paar Amaryllissen te halen. En dan valt pas op hoe mooi de bomen er nu bijstaan. Het goudgele tot bruine blad staat de bomen prima. De laatste energie word nog aan de boom afgegeven en dan krijgt de wind vrij spel. Het goudgele bladerdek bekleed de grond als een warm en fleurig herfsttapijt terwijl een mottig regentje af en toe de zaak toedekt. De tuincentra zijn weer begonnen met de kerstverkoop en de ontvangst is overal warm en fleurig. Uiteraard vanuit de verkoopgedachte, maar toch mooi dat we ervan kunnen profiteren in deze donkere dagen. De foto is overigens genomen bij Tuincentrum Daniëls in Herkenbosch. Voor de rest was het een beetje een uitziek weekend, het gaat gelukkig weer een beetje beter, dus we gaan gewoon weer aan de slag vandaag. De laatste week bij de oude baas.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Gisteren was het een mooie dag. Heel de dag scheen de zon! Daar wordt een mens blij van. En van beter worden natuurlijk 😉 Al vind ik je goed genoeg zoals je bent. Voorlopig waag ik me niet in een tuincentrum. Om nu al met Kerst geconfronteerd te worden dat trek ik niet.
  Lieve groet

 2. wilma

  Nog geen kerst zeg!! Begin net aan de herfst te wennen. Was net buiten de was ophangen en rook de herfst, door het blad in de tuin en natuurlijk de air. Dacht: als ik die heerlijke lucht nou eens op de foto kon zetten…..
  Beterschap!! En idd een griepprik kan je ziek van worden. Daarom wil ik hem niet…

 3. Herfskleuren zijn zeker prachtig om te zien, zeker als de zon er ook nog eens even opstaat en dan zo’n uitzicht van alle kleuren, dat straalt goud uit zeg ik altijd 😀

  Ik ben nog niet in een tuin centrum geweest, binnenkort dan maar eens kijken hier en een fotoshoot maken, hahaha

  Ik ben blij dat je je alweer wat beter voelt.

  X

 4. Grappig … op mijn werk werd net een mooi bloemstuk binnengebracht met daarin wat Amaryllissen, alvast een knipoog naar de kerstdagen. Nog even beterschapjes en succes alvast bij de nieuwe baas!

 5. ik was gisteren na lange tijd ook eens naar een tuincentrum, halloween werd gemengd met kerst, en allerheiligen, het was een leuk bezoekje, aan amarylis heb ik niet gedacht….
  Ik hoop dat je wat beter bent en uitgeziekt bent, want anders kan je nog niet gaan werken.
  Veel beterschap gewenst

 6. Goede morgen Sjoerd, ja de herfst liet zich gister van zijn mooiste zijde zien. Ik heb heerlijk gewandeld en mijn jas was eigenlijk te warm dus die heb ik open gelaten.
  Fijn dat je weer opknapt. Een prettige maandag gewenst.

 7. Ja, op veel plaatsen komt de kerstversiering je al uitbundig tegemoet.
  Het lijkt wel of men daar ieder jaar vroeger mee begint.
  Gelukkig krijgen we nog een paar mooie herfstdagen, met veel zon.
  Dan zijn de gekleurde bladeren op zijn mooist…!!
  Goede start van de nieuwe week.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.