Kattenliefde

Kattenliefde

Day Of MonthKatten zijn sociale dieren, ze maken deel uit van het gezin, wonen in je huis. We verzorgen ze goed, geven ze te eten en te drinken en op tijd een schone kattenbak. Maar om nou zover te gaan dat je je huis gaat verbouwen voor de katten gaat me toch wat te ver. Alhoewel het natuurlijk wel leuk is als je dat gedaan hebt zoals op onderstaande foto… Ons oudje, Daisy zal zich daar niet aan wagen, Maar onze Kaat en Olie zouden de tent afbreken om daar te mogen spelen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Ik zou er geen tijd en energie meer in steken om zoiets voor katten te fabriceren. Ik heb eens een prachtige krabpaal voor mijn kant gemaakt, maar de pestkop keurde hem geen blik waardig en bleef zijn nagels scherpen waar het hem uitkwam … 🙁

  2. Frank-103

    Een foto van onze woonkamer, hoe kom je daar nu aan? We hebben ook zo’n klimcircuit voor de kinderen, was goedkoper dan een plek op de bank. Hachelijk?

  3. Goede morgen Sjoerd. Ja voor katten die niet buiten komen is zoiets natuurlijk heerlijk, ze kunnen krabben en klimmen en hoog boven iedereen uit kijken.
    Mijn katten konden zich uitleven op de bomen in de tuin en ik heb binnen alleen een grote krabpaal met twee plateaus staan. Moos is op zijn oude dag daar meer dan tevreden mee en alleen in de ochtend rent hij nog even een rondje door de tuin en merkt de bomen zo hoog als hij kan.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

  4. Voor een kat maakt het niet uit of hij over kasten en ander meubilair zich verplaatst of met zoiets als op de foto. Ik heb mijn katten al van de bovenkant van deuren afgehaald. En toppunt onze Cookie loopt over de hooguit een centimeter platte tv. Dat laatste maakt me dan een beetje ongelukkig.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: