Hebbedingetje – Een iPhone houder
Hebbedingetje – Een iPhone houder

Hebbedingetje – Een iPhone houder

bVision Photography

Day of Month
Gisteren viel het weer hier in het zuiden toch behoorlijk tegen en ik besloot eens de werkplaats op te zoeken of ik niet eens wat leuks zou kunnen maken. Een kleinigheidje om wat uurtjes door te brengen, anders dan achter mijn PC. Ik zocht al enige tijd een houder om mijn telefoon in kwijt te kunnen en ik had nog ergens een plankje hardhout liggen… En van het een komt dan het ander. Meten, zagen, lijmen, schuren, lakken en dan heb je wat. Of het handig is in de praktijk moeten we even afwachten, maar het ziet er wel geinig uit.

bVision Photography

Ik ben begonnen met de twee plankjes dezelfde maat te geven, om daarna een van de plankjes in de lengte door midden te zagen. Daarna heb ik eerst twee deuvels erin gezet om te voorkomen dat bij iedere beweging aan het snoer van de oplader de iPhone eraf zou schuiven. vervolgens heb ik de ligger er onder een dusdanige hoek ingezet zodat hij symmetrisch was en uiteraard heb ik alles vastgelijmd. Blijft over het schuren om alles mooi glad en recht te krijgen en te voorzien van een verfbeurt, twee dus… Maar hij ligt er mooi bij, mijn iPhone. Dit was overigens een prototype om te kijken hoe alles in de praktijk past. Nu even een nieuw plankje zoeken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, leuk verzonnen en uitgevoerd. Mij telefoon ligt gewoon plat op de kast als ik hem aan het oplaadsnoer heb gekoppeld. Maar dat stoort me helemaal niet moet ik zeggen. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.