Der letste
Der letste

Der letste

Day Of Month
Vandaag is het mijn laatste werkdag bij de oude baas, in november hebben we een nieuwe. Ik zal er nog even niet teveel over uitwijden, dat mag ook nog niet, maar vandaag eindigt mijn dienstverband met Essent. Ik wordt niet werkeloos, ik moet er niet aan denken op mijn 62 jaar op straat te komen staan, maar leuk is anders. Leuk was geweest als ze gezegd hadden van meneer bVision, we nemen met een leuke regeling afscheid van u. Ik zou ook met tranen in de ogen vertrokken zijn, maar helaas, we gaan vol goede moed verder met een nieuwe baas. Het plaatje hieronder, ik kan het niet laten, maar als ontstoppingsmiddel werkt dit echt niet (AH Beek).

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Werkgevers waar je tot je pensioen kan werken bestaan niet meer, zeggen ze. Als de organisatie niet failliet gaat, dan wordt hij wel overgenomen door een concurrent. Een nieuwe eigenaar betekent toch een reorganisatie en het afscheid nemen van mensen. Wat ze nu ook zeggen!

 2. hoop dat de verandering niet het zelfde gevoel geeft als een flesje energydrank in een verkeerd schap.
  Stel je voor een mooie regeling, dan moet je blijkbaar corrupt zijn. LOL Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. ha die Sjoerd,

  nog een paar jaar.
  Zet je tanden er in! Je kunt het…
  En lekker blijven bloggen en lachen.
  Dan hou je het het beste vol…

  Dag!
  heb het goed dit weekeinde: een ritje met de cabrio!
  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, maak er een leuke laatste dag van en dan maandag weer naar je nieuwe baas. Gelukkig dat je op jouw leeftijd niet op straat komt te staan, want dan raak je niet meer aan de bak vrees ik.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 5. Gelukkig raak je niet werkloos, want dat zou zeker niet leuk zijn.
  En kun je verder bij een nieuwe werkgever, ook al zal dat best weer wennen zijn.
  Een nieuwe baas betekent altijd dat er weer nieuwe regels komen.
  Maar toch, veel succes…!

  Maar eerst nog op naar een mooi weekend..!!

 6. Succes bij je nieuwe werkgever, ik denk dat je gewoon onmisbaar bent en ze je daarom geen leuke regeling hebben aangeboden.Nee zonder dollen, het had het mooie moment geweest om er uit te mogen stappen jammer dat ze het niet aangeboden hebben.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.