ZLSM Simpelveld
ZLSM Simpelveld

ZLSM Simpelveld

bVision Photography

Day Of MonthMijn absoluut mooiste fotomaakplaats in Limburg is toch echt het terrein van de ZLSM, de Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Ze zeggen dan ook wel eens dat dit het langste museum van Limburg is. En weet je, dat klopt ook nog. Heerlijk is het om daar op een zonnige herfstdag, met Halloween nog wel doorheen te wandelen, het gezellige publiek, de uiterst vreemd geklede mensen, en uiteraard de mooie treinen die in het bezit zijn van de ZLSM. Laat u even betoveren en vertel me dan wat u de mooiste foto vind en waarom… Wellicht leer ik er dan wat van.

bVision Photography

bVision Photography

bVision Photography

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. De foto’s zijn allemaal erg mooi en goed doordacht gemaakt. Een tien wat mij betreft. Je hebt er absoluut oog voor. Ik zal met jouw goedvinden het Roodkapje even tippen aan blogster Bettie, want die ‘spaart’ roodkapjes. 🙂

 2. die laatste foto is erg fraai, maar ik stoor me wel aan die seinpaal die je achter de schoorsteen ziet, ik ga dus ook voor Roodkapje, een schitterende dame op heel fraaie wijze op de foto gezet. De trein en de wolf denk ik er wel bij….

 3. Wat heerlijk dat jullie zo’n ZLSM in de buurt hebben, ziet er mooi uit daar!
  De mooiste foto vind ik die van roodkapje, de blik in haar ogen en de kleur van de mantel 🙂
  Of de foto geshopt is durf ik niet te zeggen, zo ver reikt mijn fotografie-kunde niet.

 4. ja Sjoerd,

  dat is eigenlijk vragen naar de bekende weg…
  Ik vind het meisje met de rode cape zo mooi gefotografeerd…
  Maar ja… ze is ook fotogeniek!
  Hoewel ik de locomotief ook fotogeniek vind kies ik toch voor het meisje…

  Dag!
  groet van Marlou

 5. ik vindt ook roodkapje het mooist
  ik hou van bokeh achtergronden of vale achtergrond
  die stoom die uit de trein komt vindt ik ook heel mooi, want dat is beweging en zoiets krijg ik niet klaar, dus ik ben wel heel onder de indruk
  maar wat me nu opvalt is dat je bovenaan aan je blog bij b-vision een gifje geplaatst hebt met je foto’s, het valt me de eerste keer op

 6. Goede morgen Sjoerd, ik vind Roodkapje de mooiste, de vage achtergrond en de scherpte van het meisje. En de lichtval op haar mantel waardoor het materiaal er extra zacht uitziet.
  Maar de locs zijn ook mooi , daar zie je juist de details scherp in beeld.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.