Today
Today

Today

Day Of Month
Heeft u ook genoten dit weekend, het was zo mooi dat ik de MG van stal heb gehaald en een lekkere toertocht door het Limburgse land heb gemaakt. De foto hieronder is gisteren gemaakt, morgen een paar foto’s meer over de rondrit en het bezoek wat ik bracht bij een van mijn favoriete fotomaakpunten hier in Limburg.

Today is the firstday of the rest of our life

Vandaag starten we bij de nieuwe baas, eens kijken wat er voor ons in het verschiet ligt. Om 10 uur is een grote bijeenkomst waar de toekomstplannen in verwoord zijn. Buiten een nieuw logo en een nieuwe naam, zullen er ook nog wel andere zaken wijzigen in de toekomst. Ik ben al afgeschreven in de plannen. Iedereen heeft een werkgarantie van 5 jaar gekregen, waarbij ze er van uitgaan dat een fiks aantal mensen via natuurlijk verloop binnen die 5 jaar verdwijnen, waaronder ik dus. Als de plannen niet wijzigen moet ik vanaf vandaag nog 46 maanden werken. Haha, nooit van mezelf gedacht dat ik zou weten hoe lang ik nog moet werken, en och, van die 46 maanden heb ik ook nog eens zo’n 8 maanden verlof…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. Gelukkig verloopt de omschakeling van zomer naar herfst vriendelijk, hoop dat je dat onder het nieuwe logo ook zo mag beleven.
  Het landschap met MG is vriendelijk vast gelegd, andere kan wel fijn om te gaan aftellen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Frank-103

  Zaterdag was het hier schitterend weer, zondag was het zeer mistig en ben ik nauwelijks buiten geweest. Jammer dat het werk toch minder leuk geworden is, dat je gaat aftellen naar het pensioen. Dan is 38 maanden nog heel lang.

 3. ha die Sjoerd!

  Dus 46 – 8 = 38 maanden!
  Bof jij even… dat is wel vol te houden…
  En zeker als je in die mooie cabrio lekker je vrije tijd kunt besteden.

  Hier in het westen heeft de hele ziondag een hele dikke mist “geregeerd”.
  Koud en kil was het.

  Nu gelukkig weer helder.

  Succes bij de nieuwe baas!
  groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd het was een prachtig weekend om buiten te zijn. Leuk trouwens die oude hippiespreuk weer eens te lezen. Vroeger had ik die in mijn kamer in Amsterdam in grote letters op het (schuine) plafond geplakt.
  Ik wens je een fijne dag toe en ach die 46 min 8 maanden zijn zo voorbij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.