Today
Today

Today

Day Of Month
Heeft u ook genoten dit weekend, het was zo mooi dat ik de MG van stal heb gehaald en een lekkere toertocht door het Limburgse land heb gemaakt. De foto hieronder is gisteren gemaakt, morgen een paar foto’s meer over de rondrit en het bezoek wat ik bracht bij een van mijn favoriete fotomaakpunten hier in Limburg.

Today is the firstday of the rest of our life

Vandaag starten we bij de nieuwe baas, eens kijken wat er voor ons in het verschiet ligt. Om 10 uur is een grote bijeenkomst waar de toekomstplannen in verwoord zijn. Buiten een nieuw logo en een nieuwe naam, zullen er ook nog wel andere zaken wijzigen in de toekomst. Ik ben al afgeschreven in de plannen. Iedereen heeft een werkgarantie van 5 jaar gekregen, waarbij ze er van uitgaan dat een fiks aantal mensen via natuurlijk verloop binnen die 5 jaar verdwijnen, waaronder ik dus. Als de plannen niet wijzigen moet ik vanaf vandaag nog 46 maanden werken. Haha, nooit van mezelf gedacht dat ik zou weten hoe lang ik nog moet werken, en och, van die 46 maanden heb ik ook nog eens zo’n 8 maanden verlof…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. je hebt gelijk dat jullie de MG gepakt hebben dit weekend het was inderdaad prachtig en misschien wel de laatste keer dit jaar. Ennuhhhhh nog 38 maanden dat is ongeveer 760 pakjes brood, als je het snel zegt is het best weinig. 🙂

 2. oh heerlijk zo’n toertochtje, dat is wel iets wat i mis en ja, dan zal ik toch eens iemand moeten vinden die dat ook fijn vind om er samen op uit te trekken.

  En je werk, fijn toch dat je al weet hoe, wat en waar 😛 hahaha

  X

 3. Zo zonnig moet je gewoon je arbeidstoekomst maar bekijken. Wat zijn nou die 38 maanden? En als je het goed vindt heb ik jou gisteren de ruimte gelaten om ban het prachtige weer hier te genieten. Vandaag was het mijn dag en morgen komt er nog zo een….

 4. Gelukkig verloopt de omschakeling van zomer naar herfst vriendelijk, hoop dat je dat onder het nieuwe logo ook zo mag beleven.
  Het landschap met MG is vriendelijk vast gelegd, andere kan wel fijn om te gaan aftellen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 5. Frank-103

  Zaterdag was het hier schitterend weer, zondag was het zeer mistig en ben ik nauwelijks buiten geweest. Jammer dat het werk toch minder leuk geworden is, dat je gaat aftellen naar het pensioen. Dan is 38 maanden nog heel lang.

 6. Salty Letters

  Zekerheid is ook maar relatief. In elk geval heb je genoten van het mooie weekend, en that’s all we really have in the pocket. Niemand pakt jou jouw gisteren af.

 7. Voor jou is het eind in zicht, ik moet nog zeker 14 jaren….. Ik hoop die dan ook werkend vol te maken ….. en dat ik niet eerder aan de kant wordt geschoven.
  En gisteren was een dag om van te genieten en genieten hebben we gedaan.

 8. Het was hier mistig en vandaag is het weer mistig, de laatste tijd komt het noorden er bekaaid af. Maar morgen is zon beloofd.
  Mooi als je kunt gaan aftellen, over 46 maanden kun jij lekker iedere zonnige dag de weg op.

 9. ha die Sjoerd!

  Dus 46 – 8 = 38 maanden!
  Bof jij even… dat is wel vol te houden…
  En zeker als je in die mooie cabrio lekker je vrije tijd kunt besteden.

  Hier in het westen heeft de hele ziondag een hele dikke mist “geregeerd”.
  Koud en kil was het.

  Nu gelukkig weer helder.

  Succes bij de nieuwe baas!
  groet van Marlou

  .

 10. 46 maand -8 = 38 maand dus nog meer dan 3 jaar, wie weet verandert het not tegen die tijd, ik hoop in Belgie niet want ik hoop dat ik maar tot 62 moet gaan.
  Ik wens je veel geluk voor vandaag, een nieuwe start, een nieuwe baas gaat toch wel ff wennen zijn

 11. Goede morgen Sjoerd het was een prachtig weekend om buiten te zijn. Leuk trouwens die oude hippiespreuk weer eens te lezen. Vroeger had ik die in mijn kamer in Amsterdam in grote letters op het (schuine) plafond geplakt.
  Ik wens je een fijne dag toe en ach die 46 min 8 maanden zijn zo voorbij.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.