Inbouwspanning in Tongeren
Inbouwspanning in Tongeren

Inbouwspanning in Tongeren

Trafohuisjes bVision.nl

November
Micheline wellicht beter bekend van haar weblog als Merel, stuurde me de volgende foto’s toe van een mooi ingebouwd trafohuisje aan de Kastanjewal in Tongeren, de oudste stad van België met de volgende begeleidende tekst:

Hallo Sjoerd
Ik kwam dit hier tegen: volgens mij een trafo huisje in een huis ? Je ziet maar of je er iets mee kan doen
Het staat op de Kastanjewal nr 26 te Tongeren
Goetjes
Micheline

Trafohuisjes bVision.nl

Dat ik dit nooit gezien heb verbaasd me eigenlijk een beetje. Het staat vlak bij het sportpark waar wij wel vaker de auto parkeren als we in het centrum van Tongeren zijn. Alleen komen we dan meestal van de andere kant, maar het straatje waar we ook al eens in zijn gelopen op weg naar het centrum, ligt aan de zijkant van dit gebouw. Ik ben er dus een paar meter vanaf geweest en heb het gemist. Zo zie je maar, loop je een blokje om, maar net niet ver genoeg.

Trafohuisjes bVision.nl

Dat het hier om een LS station gaat zie je aan de tekst op de deur:

INTERELECTRA
verboden Toegang
10.000 Volt
Draden niet aanraken, ook niet als ze op de grond liggen
Tongeren
Kastanjewal
click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

12 Comments

  1. Dus nu weet ik in welke buurt je je auto parkeert. Het is daar op de motten dat ik ga joggen dus wie weet ben ik je het zonder te weten daar al tegen gekomen
    Ik ben ook al dikwijls langs dat huis gekomen zonder er bij stil te staan dat het meer is dan zo maar een huis

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.