Troosteloze spanning in Almelo

Troosteloze spanning in Almelo

Trafohuisjes bVision.nl

NovemberDe bijdrage van vandaag is afkomstig van Di Mario. Je mag het geen trafohuisje noemen, het is eerder een trafowinkel of trafokast, maar “what’s in a name”. De bijgaande tekst is als volgt:
“Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Almelo is altijd wat te doen.”
En daar heb je ook alles mee gezegd wat er in Almelo te vinden is. In een troosteloos winkelcentrum vond ik deze elektriciteitskast.
Love As always,
Di Mario

Trafohuisjes bVision.nl

Het winkelcentrum wat Di Mario aanhaalt is de Havenpassage, dat voor een groot deel leeg staat. Het is sinds enkele jaren eigendom van de gemeente. Alleen van alle plannen om iets aan de leegstand of verloedering te doen komt maar niets terecht. De mensen mijden het centrum zelfs omdat het is overgenomen door verslaafden aan alcohol en drugs. Momenteel is er tijden de openingstijden van de winkels zelfs beveiliging aanwezig. The place not to be dus. De middenstand in Almelo is dan ook woest op de verloedering aldaar.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

17 Comments

 1. Ik denk dat er nog wel meer winkelcentra gaan volgen. Nu was Almelo altijd al wel een suffe plaats naast Hengelo en Enschede. Toen ik daar vroeger in de buurt woonde gingen wij altijd als we naar de stad gingen naar Enschede. Een keer zijn we naar Almelo gegaan maar dat was echt geen succes.

 2. Dit inbouwtrafohuisje zullen ze gedaan hebben voor de kerstverlichting…. 😉
  En ja de verloedering van de winkelcentrums, welke stad heeft er geen last van, en als de verslaafde het er eenmaal voor het zeggen hebben, …
  Fijne zondag

 3. Is dat eigenlijk wel veilig, zo’n ingebouwde kast, denk ik dan.. Ja, als het centrum deels leeg staat wel.. Maar toch..

  Hier is trouwens ook veel leegstand in de winkelstraten en het winkelcentrum. De huren zijn er ook erg hoog, dan moet je al snel dicht, als je winkel niet loopt.
  En de pakjesbezorgers hebben dan weer vijfdubbel werk om alles te bezorgen dat in de winkelbuurten niet meer te koop is.

 4. Jammer dat een winkelcentrum zo ten onder moet gaan.
  Inwoners zijn 2x gedupeerd, bijna geen winkels en toch alle kosten.
  Een mooie tekening op de grijze deur had de boel vast vrolijker gemaakt.

  Fijne zondag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: