Vautje in Amstenrade

Vautje in Amstenrade

bVision Photography

Day Of MonthGisteren reden we min of meer toevallig door de hoofdstraat in Amstenrade toen ik in een flits iets zag wat me een dag eerder niet was opgevallen. Eerst wilde ik doorrijden, maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn gemakzucht. Ik parkeerde de auto en liep terug naar de plaats des onheils. Hier stond toch een muur, de achterkant van enkele garageboxen. De muur was naar binnen gevallen en het dak ingestort, En dat gebeurd meestal niet vanzelf. En als je gaat slopen haal je er toch eerst even de auto’s uit. Een typisch geval van pech voor de gedupeerde eigenaar van het vehikel in deze staat. Als ik kijk naar de staat van de muur is hij van buiten naar binnen geschoven. Er zal dus wel iemand tegenaan gereden zijn. De plek is in een bocht…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. fialas

  Op de route van mijn bus 57 door het Mergelland kijk ik vaak met zorgelijke blik naar de huizen in de bocht van smalle straatjes, waar die logge bus langsdendert. Ik hoop dan dat de bewoners hun slaapkamer aan de achterkant hebben.

 2. Ik denk het ook Sjoerd, dat iemand de garagebox verkeerd in wilde rijden.
  Hopelijk wel zo netjes geweest om het ongeval goed af te handelen.
  Vandaag ook nog een flinke brand. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: