Een uiltje knappen
Een uiltje knappen

Een uiltje knappen

Day Of MonthDe aanloop naar de kerst is niet alleen om geld te verdienen, maar ook om te geven, voor de roofvogels o.a.. In tuincentrum Praxis in Roermond staat ieder jaar in deze tijd een wat oudere man van een vogelopvangcentrum waar vooral roofvogels terecht komen. Met een aantal roofvogels van hemzelf, probeert hij hier via een collectebus wat geld te verdienen om deze vogels de winter door te helpen. Vooral in de winter hebben deze vogels het zwaar en kunnen niet worden losgelaten. De kleindochter was meegekomen en stond parmantig met de het uiltje op de arm. Uiteraard geef ik, of in dit geval mijn vrouw omdat ik een foto van haar en de uil wilde maken. En ja, de foto is bewerkt…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het is een mooie foto geworden, zo dat meisje met haar kerkuil op de arm. Goed dat haar opa geld voor de opvang krijgt van de mensen die daar komen. Roofvogels hebben het niet makkelijk in de winter.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: