Een avond in November
Een avond in November

Een avond in November

Day Of MonthMijn gevoel van november ligt vast in onderstaande foto die momenteel mijn beeldscherm kleurt. Het gevoel van behaaglijkheid bij een goede kop thee terwijl buiten de bomen als luciferhoutjes knakken, en de regen de koepel op het dak geselt. De geur van kardemom, steranijs, kruidnagel en kaneel dwalen in mijn gedachten door de keuken. Zoervleisch met friet, stampotten en erwtensoep op zaterdag. Lange avonden en kaarsen die mijn geest verwarmen en die me aan het denken zetten, wat eten we met de kerst bijvoorbeeld. De Zen van het leven komt als een warme deken om mij heen liggen en een zwarte kat kruipt onder dezelfde deken dicht tegen mij aan.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. Joh… zoervleish ik heb deze week nu twee pannen gemaakt, whahahaha ja van de week dus en heden avond weer, ik kan er weer een paar dagen tegenaan, wat is dat LEKKER!! wist ik al, maar heb nu een goed recept, wat is het jouwe? 😀

  En dit is dan ook echt ultiem een avondje doorbrengen ja, op een stormachtige avond, alleen kerst is nog de ver van mijn bedshow, maar dat komt door alle verjaardagen incluiding mijn eigen die er nog tussen zitten, hahaha

  X

 2. Ik vraag me hetzelfde af als Lutje dat zuurvleisch rarara

  Mooie mijmerwoorden

  Ik hier nu met buiten gietende regen en ja ik kon het niet laten van toch even een kleine wandeling in de regen
  Nu aan de keukentafel met een koffie muziek op de achtergrond en even de i pad
  Dadelijk nog een beetje werken in huis

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.