Oliebol
Oliebol

Oliebol

Day Of MonthOliebol is de bijnaam van onze kater Ollie. Gedraagt zich meestal als een klein kind. Als hij zijn zin niet krijgt kan hij zelfs gaan schreeuwen. En als hij naar bed wil moet mijn vrouw mee, om hem eerst nog wat brokjes te geven. Brengt zelf zijn speeltjes naar je toe, om vervolgens zo te zeuren dat je met hem gaat spelen. Kortom, een echte oliebol. Aan de andere kant kun je niet kwaad op hem worden, want lief kan hij ook zijn. Alleen een ding moet je niet doen, hem optillen, dan is het een kleine tijger die meteen zijn klauwen gebruikt. En geloof me, het is de sterkste kat die we ooit gehad hebben, hij loopt ook als een sumo worstelaar door het huis, een bonk spieren…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Op het eerste gezicht lijkt hij op mijn Ginger, maar als ik de persoonsbeschrijving lees vind ik weinig van mijn kater in hem terug. Zo zie je maar dat ze ook elk hun eigen karakter hebben.

 2. Niet vergeten, je bent een ondergeschikte voor die schatjes…..
  De acht stuks die we door de jaren hadden, en de twee die we daarvan nog hebben, is een ding duidelijk, wij zijn personeel……
  Zij bepalen wanneer er gekriebeld wordt.

 3. Ha die Sjoerd,

  wat een heerljke Oliebol!
  Ik vind hem geweldig en precies zoals een kat moet zijn: de baas!!

  Van de week ga ik eens naar het Kattenkabinet.
  Dat is een Museum aan de Herengracht, dat geheel en al gewijd is de baas: DE KAT!
  Ben benieuwd…

  Veel plezier met Ollie!
  Groet van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, zo te zien op de foto, is hij toch een schatje . Nu zijn er best heel wat katten die niet opgepakt willen worden of niet op schoot willen zitten, die toch erg lief zijn. Ik kom ze regelmatig tegen in het asiel.
  Daar ga ik straks weer heen. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.