Babykamer
Babykamer

Babykamer

Day Of MonthMijn dochter had ergens in Maastricht een babykamer tweedehands kunnen kopen. Helaas was op dat moment de kamer nog in gebruik en moest nog worden vervangen. Gisteren was het zover. De verkoper had netjes alles gedemonteerd en keurig voor ons klaar gezet en ik was met mijn schoonzoon daar om alles naar hun huis te transporteren. Golfje vol en Corsaatje vol en op naar Heerlen. Je moet er wat voor over hebben. Nu moet het nog allemaal in elkaar gezet worden, maar ook dat gaat goed komen…
Minder goed ging het weer bij Appie in Roermond afgelopen zaterdag. De foto laat het al zien. Afgeprijsd vlees tussen de Peijnenburg en de Wasa. Als ik het zie gebeuren zal ik er zeker iets van zeggen.
Zondag heb ik weer een uurtje of zo besteed aan het bereiden (duur woord voor koken) van het diner (duur woord voor de warme maaltijd). Bami met paksoi en bosuitjes, Babi pangang en kroepoek. Alles behalve de kroepoek uiteraard zelf gemaakt met de groenten uit Appies tuin en een recept van Jumbo gecombineerd met een recept van Danny Jansen (24Kitchen).

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Annette Barendregt

  Wordt je opa? Wat leuk! Wanneer komt de kleine? (Volgens mij had ik dit bericht gemist. Zo niet: gooit het dan maar op mijn leeftijd. Gevalletje Alzheimer Light!)

 2. Jammer dat mensen het niet even terugleggen waar ze het gepakt hadden, maar wellicht worden ze dan moe, dat kan natuurlijk ook niet de bedoeling zijn!
  Fijn dat je helpt met die tweedehands babykamer, dat komt vast helemaal goed!

 3. Ach Sjoerd, als je kunt helpen om de babykamer thuis te krijgen doe je dat.
  Het is heel dankbaar werk om dat voor je kleinkind te doen.
  Ja asociaal dat soort mensen, zo ga je niet met voedsel en producten om. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Ja, dat is zo mooi marktplaats of wat dan ook, mijn nicht heeft ook al de kamer compleet, 2 maxi cosi’s, ook voor bij opa in de auto of bij mijn ouders straks, hahaha

  Zo heeft ze ook een pakket kleding gevonden, 80 stuks, voor maar 25 euro, echt hoor! Dat kind krijgt een outfit per dag tot de vierde maand of zo, hahaha Heerlijk is dat!

  En bij de AH, ja zo erg als mensen dat doen, ik pak het dan op als er niemand is en breng het even weg… geef het af en vertel waar het vandaan komt. Zo’n hekel aan!

  En dat koken, lol…. klinkt wel goed en zo kook ik ook weleens, combi’s van wat ik lees of zie, nu heb ik overigens zuur vlees recept gevonden op een blog en dat wil ik van de week zeker eens maken 😀

  X

 5. ria

  Het kan maar vast klaar staan, de voorbereidingen zijn ook leuk.
  Dat vlees, wat erg, zoiets doe je toch niet!
  En jouw maaltje klinkt goed hoor, ik maakte me minder druk gister 😉

 6. Goede morgen Sjoerd. Dus weer een nuttige dag besteding gehad. Mijn kleinkinderen hebben beiden in de wieg van hun moeder geslapen. Maar de rest van de babykamer is bij de oudste door zijn vader gemaakt en bij de jongste ook via het www aangeschaft.
  Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: