Ikea
Ikea

Ikea

Day Of MonthHet verhaal speelt zich af op zondag, gisteren dus. De regen viel met bakken uit de lucht en we hadden iets op het oog wat we bij Ikea konden krijgen. Ikea is maar vijf minuten rijden van bij mij, dus daar hoefden we het niet voor te laten. Op een gegeven moment zegt mijn vrouw ik geloof dat ik honger krijg, en dat was, gezien de tijd, niet eens zo gek. Een kleine salade en een broodje moet dan toch kunnen, beiden uiteraard met een kop thee erbij. Ik keek naar buiten en zag dat het niet zo zachtjes meer regende maar erg hard. Een jongeman en zijn vriendin, of vrouw waren in de weer met wat spullen om deze in de auto te krijgen. Tafel, stoelen, van die kuipstoeltjes van rotan of zoiets, maar helaas het paste niet erin zoals hij dat wilde, ook niet zoals zij dat wilde. De stemming op de parkeerplaats werd een stuk grimmiger, ze keken elkaar eens boos aan en probeerde maar weer eens wat anders, maar de kuipstoeltjes bleven tegenspartelen, en de regen stroomde door. Je zag, en dacht te horen dat ze elkaar de huid vol aan het schelden waren, niet dat dat helpt, maar het lucht wel op. Als twee verzopen katten haalde ze weer alles eruit en nu gingen de lastige stoeltjes er wel in. Uiteindelijk kregen ze alles er wel in, maar of er nog plaats was voor haar waag ik te betwijfelen. Dat hebben we ook niet afgewacht, want de helft van de bezoekers van het restaurant had het tafereel inmiddels op het netvlies… De aftocht van ons was wat minder dramatisch, zoveel hadden we gelukkig niet meegenomen….

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Leuk he. Toen de groothandels Makro en Sligro destijds net door de grote massa werden ontdekt, speeltuinbesturen, stichtingen etc ging ik altijd in Delft in het restaurant zitten kijken hoe de mensen hun boodschappen hun veel te grote boodschappen net niet in hun veel te kleine auto kregen. Had ik uren lang lol. 🙂

 2. ha die Sjoerd,

  hahahaaa… leuk verhaaltje!
  Het schijnt, dat er bij IKEA nogal veel ruzies voorkomen.
  Kan dus ook op de parkeerplaats…

  Wij lunchen er zo nu en dan ook. Lekker makkelijk en niet duur!

  dagdag!
  groetjes van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, fijn dat het bij jullie geen worsteling was om de boel mee te krijgen.Voor die mensen naar dat het er ook nog zo hard bij regende, maar ach uiteindelijk zijn ze vast wel weer thuis gekomen.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.