Laag bij de grond
Laag bij de grond

Laag bij de grond

Day Of MonthGisteren ben ik even bezig geweest om te testen of ik films kan streamen vanaf mijn eigen site met html5. Dan gebruik je niet een hele grote film maar leen je er ene van het internet. Zoals deze van een Opeltje Corsa dat zo laag op de weg ligt dat hij hier geen ene drempel kan passeren. Dus als jullie een filmpje zien is het gelukt of jullie gebruiken nog een oude browser… Het duurt overigens maar 13 seconden. dus dat mag de pret niet drukken om even te kijken of het werkt.

19 Comments

 1. ha die Sjoerd,

  ja hoor: filmpje gezien.
  Dus mijn apparatuur is in orde.
  Ik snap niet dat zo’n auto op de normale weg kan: elke kiezeltje maakt een beschadiging, lijkt mij.

  Nou ja… gelukkig rijd ik fiets en daar is niks mis mee.
  Doei!
  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.