Vooraankondiging
Vooraankondiging

Vooraankondiging

Day Of MonthHeerlijk als je een rustpunt hebt in een week, zoals mijn vrije woensdag. Maar helaas is dat langzaam niet genoeg meer. Heb ik wat meer rust nodig om de accu weer even op te laden. Dat houdt in dat ik een blogpauze ga inlassen tussen kerst en nieuwjaar. Even een weekje nergens naar omkijken en niets te hoeven doen lijkt me ook wel eens leuk. Temeer omdat ik dat weekje ook vakantie heb. Het is de eerste keer dat ik me die rust veroorloof, maar weest gerust bVision strikes back… In januari gaan we gewoon weer verder waar we op eerste kerstdag gebleven zijn. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en gebeurtenissen. Maar vooraleerst is het nog niet zover… Het is maar een vooraankondiging

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Fijn om inderdaad van tevoren te weten, hoef ik mij geen zorgen te maken tegen die tijd, hahaha al ben ik ook wel zo, dat ik mij heel goed kan indenken dat het kerst is en feest en bla 😉

  Geniet ervan, en we merken het vanzelf!

  X

 2. Goed idee Sjoerd,

  ik ga het van je overnemen en ik leen ook je plaatje er bij.
  We gaan gewoon lekker niksen en een tijdje ideeën opdoen en lui zijn en wandelen.
  Heerlijk!!

  Groetjes van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd, ik denk dat meerder blogs dan op een laag pitje zullen staan.
  Maar fijn dat je van tevoren waarschuwt, dan kunnen we ons daar geestelijk op voorbereiden.
  Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

 4. je rustpunt is verdient, je bent er iedere dag en steekt ook heel veel tijd in de blogrondes.
  Dank voor al je interessante artikels, dikwijls heb ik er wat aan, en denk ik erover na.
  Rond die tijd zal het overal wel rustiger zijn op blogland, zelfs bij mij, want familie en vrienden gaan natuurlijk voor

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.