Kerstpakket
Kerstpakket

Kerstpakket

Day Of MonthZoals al vele jaren krijgen we ieder jaar zo omstreeks deze tijd een kerstpakket. Een grote doos met inhoud die meestal reeds besteld wordt rond de zomer, en in de winterperiode actueel zou moeten zijn. Maar maak maar eens een pakket als je buiten in het zonnetje zit, het dertig graden is en je geen zin hebt om te koken… Zo zit er dit jaar in ons kerstpakket een heuse barbecue. Een kleine weliswaar, maar hoe verzin je het. Je kunt er met de kerst helemaal niets mee, of het moet buiten nog een paar graden warmer worden…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Whahahahahahaha ja hoe verzinnen ze het, tijd dat het bedrijf met codes gaat werken ook zoals bij ons dat je het zelf samen kunt stellen? 😛 Zit ook mooi keukengerei tussen dus wat je zelf uit kunt zoeken. 😉

  X

 2. Annette Barendregt

  Ja, dat kregen wij ook. Compleet met houtskool en marshmallows. Moet niet gekker worden. En ik las dat je het aan iemand moet geven, die het minder heeft dan jij, maar of die daar nou op zitten te wachten? Ik weet al waar Marktplaats mee vol komt te staan! 😉

 3. Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Bovendien zijn er genoeg werkenden die niet eens aan een Kerstpakket hoeven te denken. Trouwens, er is toch ook de mogelijkheid om het pakket niet aan te nemen….?

 4. In een vorig leven heb ik heel wat keren de bedrijfskerstpakketten moeten regelen. Dat deed ik inderdaad ergens na de zomervakanties. Het is een erg leuke maar ook erg lastige klus om voor elk wat wils in een mooie doos te componeren. Het drinkbare en eetbare deel ging nog wel, maar iets uitzoeken waar ieder gezin wat aan heeft is erg moeilijk. Wij kregen gisteren een leuke doos met best lekkere dingen en twee van die glazen voorraadpotten met zo’n rubberklemdeksel erin. Komt wel van pas.

 5. Handig voor vegetariers die iets aan de CO2-uitstoot willen doen of voor de echte BBQ’ers die al een veel grotere en prefessionelere hebben. Ben zelf nooit blij geweest met kerspakketten. Geef maar gewoon een tiende procent meer loon, ipv materiaal dat ik zelf nooit zou aanschaffen en anders wel had gedaan op het moment dat ik iets nodig heb. Tegenwoordig heb ik dit probleem al een jaar of 13 niet meer sind ik mijn wekgevers de laan uit heb gestuurd. 😉

 6. Goede morgen Sjoerd, tja kerstpakketten, de laatste jaren toen ik nog werkte waren die bij mijn werkgever al verdwenen. Ze hadden plaatsgemaakt voor een envelop met VVV bonnen, zodat iedereen toch zelf de spullen uit kon zoeken, die ze wilden hebben.
  Ik wens je een fijn weekend toe, misschien kun je wel gaan bbq-en 🙂

 7. ja, Leidse glibber zegt het al, het is toch de warmste week 😉
  en ik denk dat het eentje is die je buiten kan zetten 😉
  genoeg gezeverd nu en dus wens ik je een happy ///W€eKénD•☆*´¨`☽¸.★*´♡¸.★*´♡
  ( ☆* The Best Is Yet To Come…..
  ´`★.¸¸¸. •°´♡¸.★*´♡¸.★*´♡

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.