Mirjam Kakelbont – Larie en Liefde
Mirjam Kakelbont – Larie en Liefde

Mirjam Kakelbont – Larie en Liefde

Day Of MonthHet was alweer een hele tijd geleden dat Mirjam, van Pippi’s Hometown plannen had voor het schrijven van een boek, ik zeg het eigenlijk verkeerd, het verzamelen van mooie verhalen uit 6 jaar bloggen. Ze schrijft namelijk schitterende verhalen en veel bloggers moedigden haar aan om het ook daadwerkelijk te doen. Toen er destijds sprake over was zei ik meteen dat ik zeker een exemplaar zou aanschaffen. Nu is het boek uit en dan maakt belofte ook schuld. Na enige contacten via mail en een betaling van mijn kant werd het boek deze week keurig geleverd. Met een touwtje als strik en een persoonlijke noot van Mirjam, ik voel me vereerd. Larie en liefde is de titel, ik weet niet hoe het komt, maar de titel dekt volledig de waarheid. Als je eraan begint lees je de verhalen achter elkaar uit. Wie een voorproefje wil kijkt maar eens op haar site en leest daar wat rond. Dan begrijp je precies wat ik bedoel. Het boek krijgt een ereplaats op onze boekenkast. Als het een dagje wat minder gaat kan ik er in terugkijken en meteen weer een glimlach op mijn gezicht krijgen. Dit boek kan toveren…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakelbont kan zeker heel leuk schrijven, een plezier om te lezen op haar log.
  Wist niet dat het boek al uit was gekomen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Haar verhalen zijn inderdaad erg leuk om te lezen. Maar ik heb al zoveel van haar gelezen, waardoor de behoefte er niet is om het ook te kopen. Bovendien ben ik mijzelf steeds meer aan het aanleren om digitaal te lezen.

 3. ria

  Ik heb het ok niet John, want ik lees niet bij haar en wist dus ook niet van het bestaan van het boekje. Wel goede reclame zo, maar een mens kan nu eenmaal niet alles hebben 😉

 4. Ha die Sjoerd!

  ja… ik heb het boekje ook!! Ik vind het er schitterend uitzien en de verhalen…. nóg schitterender!
  Twee maal zelfs, eentje is onderweg via Tante Pos, maar dat weet die persoon die het ontvangt nog niet.
  Hoop, dat het vandaag binnen is.

  Inmiddels heb ik al aangekondigd even te pauzeren.
  Tot in januari!
  Good luck en groetjes aan A.
  Dikke pakkerd van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.