Kerst
Kerst

26 Comments

 1. Gelukkig nieuwjaar Sjoerd!!!!! en samen gaan we het wonder van nieuw leven in de familie meemaken het komende jaar, vlak achter elkaar ook nog 😀 Hoe apart en bijzonder is dat eigenlijk. Daarom, haak ik nog even verder aan de babydeken om dan nummer twee op te zetten, je weet hoe dat gaat met die kleintjes immers… ze spugen, doen, en dus ligt deken 1 in de was… en dan? 😉

  X

 2. Alweer een nieuw jaar
  Valt het mee of wordt het zwaar?
  Een vrolijk en gelukkig jaar
  Zonder zorgen weliswaar
  Dat wensen we elkaar
  Het wordt een nieuw begin
  We vliegen er weer eens in
  Met nieuwe moed
  Met geluk en voorspoed
  Gezond en vrolijk
  Zien we 2016 tegemoet!

 3. Wat een mooie Kerstfoto Sjoerd! ik hoop dat jullie heel fijne kerstdagen hebben gehad samen, een heel gezellige oudjaarsavond gewenst voor vanavond, en jullie en Foto-Frank héél veel geluk en gezondheid voor 2016!

 4. Goede morgen Sjoerd de kerstdagen zijn voorbij, de kalkoen is op, maar van de week nog een oudejaarsfeest, het kan niet op in deze tijd van het jaar.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 5. Voor jullie ook fijne eindejaarsfeesten, geniet er van!
  LET THE COUNTDOWN TO THE 2016 NEW YEAR BEGIN ? ° . . . ? °? . * ? ¸ . ? ° :. . • ? ° ? . * . . ° . ? . ° ? °? ¸. ? . ? ? ° ? ? ¸. ¸ ? :. . • ? ° ? . * . . ¸ . ° ¸. * ? ¸ . ° ? ° ¸. ? ¸ . ? ° . • ° . * :. . ¸ . ? ¸ ? YOU HAVE BEEN Sprinkled with BLESSINGS of PEACE, LOVE, and HAPPINESS! NOW … PLEASE … GO FORTH AND SPRINKLE OTHER PEOPLE TOO!? ° . . . ? °? . * ? ¸ . ? ° :. . • ? ° ? . * . . ° . ? . ° ? °? ¸. ? . ? ? ° ? ? ¸. ¸ ? :. . • ? ° ? . * . . A MERRY X-MAS TO EVERYONE AROUND THE WORLD ?

  1. bedankt voor je vele bezoekjes en je leuke reacties :o)
   geniet maar lekker verder!

   Het nieuwe jaar komt er aan…
   bijna 2016 met 366 mooie dagen
   We hebben weer nieuwe wensen,
   nieuwe toekomstplannen.
   Dus.. ga er voor.
   Dan kun je veel mooie dingen beleven.
   A Happy 2016 van Lutje

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.