Ik ben er helemaal klaar mee

Ik ben er helemaal klaar mee

Day Of MonthVandaag maak ik de laatste werkdag dit jaar en mogen mijn collega’s het verder uitzoeken. Niet dat er zo’n laatste week veel gebeurd, maar je weet nooit. De meeste mensen op kantoor zijn weg en kunnen daardoor ook niets fout doen. En ik ga het ook lekker rustig aan doen. In mijn vakantie heb ik niet echt iets gepland, dus dat komt goed uit… Gisteren hebben we de laatste boodschappen in huis gehaald, heb ik de Veluwse kalkoen gevuld geparkeerd in de koelkast. Morgen komt de hele familie eten, en mag deze kalkoen zich een uurtje of 4 in de oven amuseren alvorens we hem in stukken verorberen. Het is de eerste kalkoen die ik maak, dus wel even duimen dat alles goed gaat hier, en niet dat we morgenavond met het hele gezin in de ziekenboeg zitten… Maar och, alle gekheid op een stokje, maak het niet te bont, want alles waar te voor staat is niet goed. Ik wens het u, tot in het nieuw jaar. U weet, tussen kerst en nieuwjaar zijn hier geen activiteiten te verwachten.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Ik heb een paar keer mijn best gedaan op de kalkoen, deze gevuld etc., maar het kon mij niet bekoren. Ik houd het bij gourmetten en een rolladade voor kerstdag 3 en misschien 4. Een mooie week.

  2. Ha, ik dacht even dat het een snelheidsmeter was, met de maximumsnelheid die de verschillende diersoorten weten te behalen als ze je zien aankomen met een groot slachtmes in de hand 😉
    Eet smakelijk en fijne dagen, jullie allemaal.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: