Mixer

Mixer

Mixer… Ja mixer. Bij het bakken van de laatste oliebollen kwamen er rare geluiden uit onze handmixer. Het oude beestje had er veel moeite mee, kreunend en zuchtend deed hij zijn werk nog, maar niet meer van harte. Nu raak je gehecht aan zo’n oud stukje keukengereedschap dat nog vaak gebruikt wordt, o.a. voor het pureren van aardappelen. Bij het laatste mengsel aardappelen en pastinaak was de snelheid niet optimaal meer en na het laatste cake beslag was het einde oefening voor het arme beestje. Het 160 watt motortje trok het niet meer en we hebben hem gedoneerd aan de gele Best zak. Wellicht krijgt de mixer nu een waardig einde. We hebben hem maar niet verteld dat we een nieuwe besteld hebben, met een weinig meer vermogen, maar wel van hetzelfde merk…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Prachtig ding! Zoiets heb ik in de gereedschapskist, om boorkopjes in te zetten, de accu is nooit leeg 😉
  En jullie hebben m.i. lang gedaan met het 160Watt-mixertje.. Bij ons begeven ze het helaas vaker ;-}

 2. Annette Barendregt

  Hey! Een hele nieuwe lay-out. Mooi geworden. Even wennen, maar ik vind het wel een verbetering. Wij maken oliebollen geslag met onze handen. Mouwen opstropen en hup…………erin! Ouderwets, hé?

 3. Ha die Sjoerd,

  ik kan me indenken, dat je het niet leuk vindt!
  Mijn mixer is inmiddels zo’n 20 jaar oud.
  En van mij mag-ie nog eens 20 jaar mee.

  Misschien haal ik dat zélf niet eens: ook aan mij zit een houdbaarheidsdatum vast…

  Succes met de nieuwe!
  Groetjes, Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd. Tja aardappelen daar heb ik zo’n ouderwetse stamper voor. Maar de mixer die ik heb lijkt wel onverslijtbaar. Het is een Philips handmixer die ik voor ons huwelijk in ’71 heb gekregen. Ik gebruik hem vaak en hij doet het nog altijd prima (klop af)
  Ik wens je vandaag een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: