Verhuizen in je eigen huis

Verhuizen in je eigen huis

Eens in de zoveel tijd krijgen we het idee dat we ons even minder thuis voelen in ons eigen huis en dan moet er geschoven worden met meubels en zo… Nu is dat op zich niet zo moeilijk buiten dat kasten en zo moeten worden uitgeruimd en verplaatst. Nee, het lastigste van al die verhuizingen zijn de aansluitingen van lampen en bedrading naar computers en andere zaken die stroom vragen. Ik sta nog steeds erop dat mijn computer een vaste aansluiting heeft op het netwerk. Laptop en tablet boeit me niet zo dat mag via wifi. Maar ook tafels die verplaatst worden en waar een lamp boven hangt zijn een probleem, dan moet de lamp dus mee verhuizen. Zo is ons plafond langzaam maar zeker een gatenkaas aan het worden waar overal haken in het plafond hebben gezeten. Ik stop de gaten dan wel iedere keer dicht, maar waar eerst beton zat zit nu plamuur. U kunt nu wel raden wat ik in het weekend heb gedaan…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Hahahahahaha ja die mensen heb je, zelf ben ik daar niet zo van, heel soms kijk ik weleens rond of iets anders kan, maar nee, het staat prima, wel mis ik een boormachine om eens meer in de muren te kunnen doen zodat ik wat meer zelf op zou kunnen hangen 😉

  X

 2. Annette Barendregt

  Had ik maar zo’n man!!! Hier staat al 17 jaar alles op dezelfde plek en mijn handen jeuken. Maar helaas laat mijn fysieke gesteldheid het niet toe om mee meubels te slepen. Ik vrees dat er niks anders op zit dan te gaan verhuizen! 😉

 3. Wij zijn dit jaar 45 jaar getrouwd en in al die jaren in drie verschillend huizen heb ik nog nooit iets aan de indeling van de huiskamer veranderd. Totaal geen behoefte aan, het staat prima. Ook in het Franse huis blijft het zoals het is.

 4. Ha die Sjoerd,

  ja… ik weet precies wat je bedoelt!
  Ik wil namelijk zo eens in de zoveel tijd precies hetzelfde…
  Die snoeren en die lanpen… ik zie het helemaal voor me.
  Ben benieuwd hoe alles nu staat!

  groet van Marlou

  .

 5. Goede morgen Sjoerd, hier zijn de plafonds zo keihard, dat ik een speciale boor moet huren omdat ik er met de gewone klopboor niet in kom. Nu moet ik al sinds mijn ‘interne verhuizing’ een nieuwe lamp kopen ,maar kijk zolang ik die niet koop, hoef ik die ook niet op te hangen 😉
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 6. Ik snap waar je mee bezig bent geweest.
  Hier van zo’n zelfde laken een pak, maar dan omdat de schilder komt en daarna hopelijk weer snel alles netjes op zijn plaats.
  Goede start van de nieuwe week.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: