Nieuw jasje

Nieuw jasje

bVision heeft sinds gistermiddag een nieuw jasje, een ander kleurtje en is eindelijk een responsive website geworden. O.a. Edge van micisoft had er problemen mee om de rechter zijbalk te laten zien. Tot nu toe was het dus even behelpen, en we zijn er nog niet helemaal, maar dit is wel het definitieve ontwerp. Meteen maar wat andere zaken aangepast zo als de “wie is Sjoerd” pagina. Het kan dat de kleuren nog iets worden aangepast, maar dat is met dit thema iets van een kind kan de was doen. Minder is het dat onze vaatwasser het begeven heeft. Haast, verkeerde montage, water op de elektronica, dat alles heeft hem uiteindelijk de das om gedaan. Dus nu zijn we even op zoek naar een kind dat de vaatwas kan doen…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Frank-103

  Een vaatwasser is inmiddels net zo onmisbaar als een computer, ik leef dus met je mee!

  Nb ik heb hier wel wat kinderen die ik wil uitlenen zodat ze bij jou de vaatwasser kunnen vervangen, ze willen zelf alleen niet. Hachelijk?

 2. dus liefde is nu even samen de afwas doen (zie daar die twee mannetjes of beter gezegd alleen mannetje dus is het mannetje dat de afwas doet)

  Was even wennen hier maar het is wel heel overzichtelijk en groter ook

 3. Goede morgen Sjoerd, als een kapotte vaatwasser je enige probleem is, ben je een gelukkig mens. Ik heb geen vaatwasser, ik werk nog altijd met een teiltje en een afwasborstel. Maar het is mijn hobby niet dus ik kom niet naar je toe om de vaat te doen .
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: