Fantastic
Fantastic

Fantastic

We hadden het de vorige week over de implementatie van een chip in je lichaam met een antenne op of in je hoofd. Inmiddels zijn er enkele handige aanpassingen gedaan en via de antenne geupload. Je kunt nu met elkaar spreken zonder woorden door alleen maar aan iemand te denken. Je moet er voor openstaan maar het lijkt me geweldig om als man eindelijk de gedachten van de vrouw te kunnen begrijpen. Verder kun je met je gedachten machines besturen zoals auto 2.0. Door alleen al te denken dat het koud is gaat de verwarming omhoog. Als je honger hebt wordt het eten klaar gemaakt etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt mogelijk. Een mobieltje is niet nodig. Als je aan iemand denkt kun je daar meteen contact mee opnemen. Zoeken naar je kinderen hoeft niet meer, je weet waar ze zijn. Ieder mens heeft een ingebouwde GPS tracker. Mèn ik wil naar de toekomst en daar deel van uitmaken.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Frank-103

  Ik zat deze week in de trein tegenover een knappe jonge vrouw die mij zat aan te kijken, aan te staren zelfs. Ze zat zelfs haar vriendin aan te stoten! Net voordat ik haar wilde aanspreken zag ik in de weerspiegeling van de treinramen dat door de statische muts die ik op mijn kop had gehad, mijn haar heel komisch alle kanten op stond. Ik ben dus heel blij dat we geen gedachten kunnen horen!

 2. Zinds deze lichamelijke aanvulling, gingen er geen mensen meer vreemd en werd er niet meer gestolen of voor de gek gehouden door de politiek of bank. Hans
  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Eh…mag ik me bij dezen afmelden voor dat systeem? Lijkt me vre-se-lijk. Ik zou de “portkey” uit de boeken van Harry Potter wel willen hebben. Je denkt aan een plaats, raakt de sleutel (een bepaald voorwerp) aan en zoef! je bent er.
  Lieve groet en fijn weekend!

 4. Dat wordt niks Sjoerd, vrouwen hebben zulke ingewikkelde gedachten, dat is voor een man toch niet te volgen. Bedenk: a woman spends more time thinking about what a man might be thinking than men actually spend thinking. Denk daar maar eens over na 😉

 5. Je zou wel eens kunnen schrikken van alle gedachten. Maar wat vrouwen betreft, die hebben toch meestal het hart op de tong? Er blijft niet veel te raden over. Mannen zijn oesters, die kunnen zo’n tooltje wel hebben.

 6. Ha die Sjoerd,

  lijkt me geweldig!
  Ik hoop echt dat ik het allemaal nog mag meemaken!!
  Chip mij maar raak en ik ga meteen overal m’n oren te luisteren leggen, hahahaaaa…

  Dag!
  Prettig weekeinde van Marlou

  .

 7. Goede morgen Sjoerd. Ik wil mijn gedachten niet zomaar met iedereen delen. Ik denk dat ook niemand zou willen dat al zijn /haar gedachten in neonletters op je voorhoofd zouden verschijnen. Ik denk soms erg kronkelig en niet altijd even lief .
  Maar zelfs gericht sturen en ontvangen hoeft niet van mij, we hebben communicatiemiddelen genoeg . Al die technische snufjes zijn misschien leuk voor de wetenschapper , maar voor mij hoeft het niet.
  Ot. Ja als je oppast in het huis van je kinderen, probeer je je gelijk maar nuttig te maken nietwaar. Ik draai ook wel eens een wasje of doe een rondje met de stofzuiger, zodat ze zelf een vrije avond kunnen genieten. En een vaatwasser uitruimen is niet al te veel werk nietwaar?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: