Verse muntthee met honing troela’s
Verse muntthee met honing troela’s

Verse muntthee met honing troela’s

Schitterend die reclame van Lexa, zal straks ook wel verboden worden op de Publieke Omroepen, maar volgens mij wordt dat het woord van het jaar, verse-muntthee-met-honing-troela’s. Ik ben helemaal niet seksistisch, maar het woord levert een beeld op. Twee dagen geleden waren we uit eten te gelegenheid van ons 41ste trouwdag. In Valkenburg bij Le Barock, samen met al onze kinderen, en komend kleinkind. Naast ons zat een stel te eten, waarvan de heer een jas droeg met rode sjaal, hoe je zo kunt eten snap ik nog steeds niet, maar dat terzijde. Een typische middenstander met hoog VVD gehalte. Zoiets van ik heb het gemaakt hier. Daar moeten we iets voor bedenken om dat beeld duidelijk te maken met minder woorden dan dat ik het hier beschrijf. De VVD parlementariër loopt er ook zo opvallend bij. Sjaaltje en colbert, stropdas uiteraard niet, anders ben je zakenman. Vindt daar maar eens een passende omschrijving bij die de lading van verse-muntthee-met-honing-troela’s overtreft. Ik zou zeggen ga uw gang, leef u uit. U weet ik drink graag een kop thee, met verse munt mag ook, alleen in de avond een glas, of meer, wijn. Ik ben een bourgondiër, een aangeleerde Limburger, een carnavalist en daarnaast werk ik, zoals u dat waarschijnlijk ook doet. De schitterend foto is afkomstig van soulmates-images.com.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Annette Barendregt

  Het zijn de “Vorkjesprikkers”. Je hebt zo’n fotograaf, die allemaal foto’s heeft gemaakt van stereotypen. Van die mannen met sjaaltjes (en rode broeken) heeft hij er ook een serie gemaakt. Wel leuk om te zien. En zijn wij niet allen een beetje stereotype? Go with the flow enzo! 😉 Van thee krijg je luizen, zei mijn oma altijd. Maar zeker in de winter is het gewoon lekker! 0 calorietjes, want ik doe er niks in. Alleen een paar biscuitjes erbij. Moet kunnen. Toch?

 2. Nog gefeliciteerd met je trouwdag!
  Zo’n man met een sjaaltje. Dan weet ik al genoeg, hoor Sjoerd 😉
  ’s Ochtends drink ik een mok brandnetelthee, vind ik erg lekker. Mijn dochter drinkt graag verse muntthee maar zonder honing.
  De reclame ken ik niet. Mis ik iets? Dan ga ik ff Googelen.
  Lieve groet

 3. Ja verse muntthee zo lekker, maar ook van verste munt en dan zelf drogen, dan is ie nog sterker en lekkerder eigenlijk, wel zelf drogen! 😉 Dat hebben we op mijn werk dus, uit eigen tuin, zo heerlijk!

  Op dit moment drink ik in de avond met name kamille thee en ja dan echt de gedroogde bloemetjes, niet uit een zakje, erg fijn ook 😀 Werkt ook nog goed, qua werking wat het kan doen.

  Lexa, ja ach… de man, ja ach, snap ik ook niet, laat ze maar gaan. Ooit keert het tij echt wel weer.

  X

 4. Denk dat ik tijdens de reclame te weinig kijk, zegt me niks Lexa.
  Ja sommige typetjes pik je er wel uit.
  Limburgers zijn toch Bourgondiërs. 😉 Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. hahahaaa die Sjoerd,

  wat een leuk stukkie!
  Ik doe lekker een koppie thee met je mee.
  Heerlijk!
  Ik drink liters per dag… allerlei soorten…
  Heb nu een heerlijke Japanse.

  Dag!
  Nog gefeliciteerd met je trouwdag en de groeten aan je geliefde A.

  Marlou

  .

 6. Goede morgen Sjoerd. Ik drink vaak kruidenthee, en ook wel met verse kruiden ( in voorjaar en zomer uit eigen tuin) waarschijnlijk ben ik dus ook een troela, maar dan een verse-kruiden-thee-troela. Ach in de stad neem ik meestal gewoon rooibos dus je hoeft je niet te ergeren aan mij, mocht ik in je buurt zijn ;). Gezellig zo met zijn allen op pad. Je kleinkind zal toch niet zo lang meer op zich laten wachten zeker?
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: