Maan-dag
Maan-dag

Maan-dag

Gisteravond was ik enigszins uitgeblust nadat ik het avondeten had gemaakt, gegrilde kippenhaasjes met een gemengde salade en mini opbak-aardappeltjes. En als je uitgeblust bent, zit er niet veel meer in dan daaraan toegeven en je rustig op de bank laten ploffen en kijken wat de rest van de familie ook wil zien, The Voice of Holland. Normaal niet mijn type aan programma om me aan vast te klampen. Maar toevallig heb ik de reeks vanaf de plek achter mijn PC zijdelings gevolgd, en gisteren de finale helemaal. Voor mij had Melissa mogen winnen, maar helaas had die de vorige week het strijdtoneel ten onrechte moeten verlaten. Maar toegegeven Maan was een prima finaliste. Ik gun Dave zijn tweede plek en het succes, maar daar zitten we niet op te wachten als aanstormend talent. Proficiat Maan… voor jouw is het vandaag Maan-dag op deze site…

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Frank103

    Tot dit jaar keken we er altijd naar, maar die Anouk vinden we zo’n onsympathiek figuur dat we er niet meer naar kijken. Als Anouk vertrekt uit de jury dan gaan we het weer volgen!

  2. Ze schijnt hier uit de buurt te komen en gisteren las ik voor het eerst iets over deze Maan. Het programma zie ik nooit ook nu heb ik het niet bekeken. Ik kijk vooral achteraf naar documentaires en daar zijn er wat mij betreft al teveel van. Sinds ik de TV en kabel de deur uitgedaan heb zit ik veel minder doelloos rond te zappen naar mogelijk iets interessants. Eigenlijk vrat dat destijds mijn meeste tijd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.