Spanning in het web te Harderwijk
Spanning in het web te Harderwijk

Spanning in het web te Harderwijk

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Di Mario vertelt verder:
Het volgende trafohuisje is te vinden in Harderwijk. Vlak naast de oude kazerne, die ook nog dienst heeft gedaan als azc en tegenwoordig dure appartementen herbergt. De tegels op het huisje.. geen idee, maar ik vond het wel een leuk detail. En aan de spinnenwebben te zien.. er is al een tijdje niemand meer geweest.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

En als je nu meer wil weten over dat AZC moet je eens bij Di Mario op de site kijken. Hij heeft daar wat filmpjes staan over Harderwijk en hoe de Harderwijkers aankijken tegen zo’n AZC in hun woonplaats, daar kunnen anderen nog wat van leren. Daar kan ik niet veel aan toevoegen.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Ik vind het overigens een keurig huisje, ook met die spinnenwebben erop. Teken dat er weinig storingen in die wijk geweest zijn zullen we maar zeggen. Volgende week is een trafohuisje van Inge aan de beurt, haha, als het zo door gaat kom ik dit jaar zelf niet meer aan bod…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

15 Comments

 1. Het is voor mijn gevoel niet één van de meest aansprekende trafohuisjes, maar zo lang de inhoud zijn werk doet, is er niets mis mee.
  Hier in Drachten hebben we al sinds de jaren 90 een AZC. Aangezien dat nooit echt noemenswaardige problemen heeft opgeleverd, wordt er nu gewerkt aan een verdere uitbreiding.

 2. In de nieuwe wijk in onze gemeente staat een nieuw trafohuisje. Een vierkant “hok” met weinig opzienbarends. Er staat wel een nummer op, geloof ik. Elke keer als ik langsloop denk ik aan jou, Sjoerd 😉 En dan denk ik: dat ding is echt te saai voor zijn blog.
  Lief al die mensen die met je mee-fotograferen. Je hebt volgens mij de grootste landelijke databank met trafohuisjes!
  LIeve groet

 3. Ik ben nog een mooie tegen gekomen Sjoerd waarvan ik niet bij stil stond dat het ook eentje was tot mijn man me er attent opmaakte
  Alleen het was donker dus je zult geduld moeten hebben tot we daar nog eens zijn

 4. Een leuk huisje. Ziet er modern uit. En wat AZC’s betreft, ook hier gaan we er goed mee om. En bij de noodopvang in Heinkenszand hadden we meer vrijwilligers dan we nodig hadden. Dat i toch beter als we soms in het nieuws horen.

 5. Goede morgen Sjoerd, zo krijg je de boel netjes aangeleverd, om je blog steeds weer te vullen . Maar dit jaar, zal je vast nog wel mooi nieuws te melden hebben , zeker weten 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.