Het is spannend in Zitterd vandaag
Het is spannend in Zitterd vandaag

Het is spannend in Zitterd vandaag

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Inge van schrijfselsvanmij schrijft het volgende:
Dit trafohuisje staat aan de Vijverweg in Sittard. Vroeger vormde het de rand van de fietsenstalling van het (oude) openluchtzwembad van Sittard, tegenwoordig ligt het zowat midden in het Stadspark, rechts naast de overblijfselen van wat ooit de entree van het zwembad was. Ooit, in 1977, leerde ik daar (in het zwembad) mijn man kennen. Hij had daar een zomerbaantje als badmeester. Ooit, van 1963 tot 1968, woonde ik met mijn ouders en broertjes aan de Vijverweg. Dus een straat vol herinnering!
Tot zover het verhaal van Inge.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Sittard is natuurlijk bij iedereen bekend als de stad waar Toon Hermans geboren is en waar deze week uiteraard iedereen Carnaval viert. Iedere wijk heeft zo zijn eigen carnavalsvereniging, ontstaan uit gemeenschapshuizen, voetbalclubs, cafe’s en ga zo maar door. in totaliteit zo’n 17 verenigingen geloof ik. en dat onder de bezielende leiding van Sjtadsvastelaovesvereiniging De Marotte in Zitterd. Ofwel een passend huisje voor vandaag. Het is niet versierd, maar het is wel spannend vandaag in Zitterd met de grote optocht…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

16 Comments

 1. Een beetje saai huisje. Het kan wel wat spanning gebruiken ๐Ÿ˜‰ Dat is niet onaardig bedoeld, want ik vind het aardig dat Inge de moeite genomen heeft.
  Ik hoop dat Zitterd en contreien het droog en windvrij gehouden hebben. Zoveel moeite van al die mensen!
  Lieve groet

 2. Frank103

  Ik denk dat een foto van de carnavalsoptocht spaanender was geweest, helemaal nu ik op de radio hoor dat de optocht hier en daar is afgeblazen vanwege de storm. Hachelijk?

 3. Een strak huisje, wat naar mijn smaak niet echt … maar wat door de begroeiing toch aan het blik onttrokken wordt.
  In het rivierengebied is wel wat carnaval, maar voor het echt Alaafwerk moet je naar Oeteldonk. ๐Ÿ˜‰

 4. Goede morgen Sjoerd, dat huisje is dus niet in carnavalssfeer gekomen. Het doet mij allemaal wat rechtlijnig aan, zelfs de begroeiing er omheen is keurig recht geschoren.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.