Spanning op het voetbalveld in Harderwijk

Spanning op het voetbalveld in Harderwijk

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje van deze week is afkomstig van Di Mario en staat aan de hoofdweg in Harderwijk. Veel kan ik er niet over vertellen, alleen dat er inderdaad hoogspanning op staat en waarschijnlijk niet bedoeld is voor het spoor en omdat het vrij op het terrein staat van de voetbalvereniging aldaar. Verder zijn er geen kenmerken waarop je kan afleiden van wie het huisje is en door wie het beheerd wordt. Het kan natuurlijk zijn dat net dat op de achterzijde staat. Maar verder is het best een vrolijk huisje.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het staat op de kruising van de hoofdweg en het spoor. Het ligt aan de rand van de wijk Stadsdennen. De wijk Stadsdennen is in de jaren 60 ontstaan. De naam Stadsdennen is afkomstig van het in de buurt gelegen bos.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

  1. Ik vind het een bijzonder kunstzinnig huisje! Beter dan die kale varianten die je tegenwoordig ziet. Hier heeft de jeugd in Harderwijk zich hard voor gemaakt 😉
    Een fris nieuw randje boven je blog, Heel leuk!
    Nog een fijne zondag,
    Lieve groet Kakel

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: