Jeep
Jeep

Jeep

bVision & Photography

Jeep timmert aan de weg de laatste tijd. Voor rond de prijs van een Volkswagen Golf kun je tegenwoordig ook een Jeep rijden. Niet gek toch. Vandaar ook dat ik deze foto’s, ingestuurd door Di Mario heb opgenomen in de wekelijkse autoblog. Hij komt niet in mijn virtuele garage. De motorkap staat open en dat is een slecht teken. Ik wil er geen kapotte auto’s in. Ik kan ze niet repareren.

bVision & Photography

Deze Jeep Wagoneer is van een wat andere klasse, het type gezins-Jeep. Hij is van februari 1972 en ingevoerd in Nederland en met een gewicht van 2 ton niet echt een gebruikswagen. Deze Jeep was nog van het type onbetaalbaar destijds, tenminste voor Jan Modaal. De 8 cilinder zoop als een ketter, en dat is niet meer echt geliefd in dit land. De nieuwe Jeep doet het met een magere 1600 cc motor en dat is meer van deze tijd.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Geen plaats in de herberg voor kneusjes. Het is me wat. Wij gniffelen hier altijd bij het zien van dat merk. Gosse heeft het in zijn vroeg jeugdjaren altijd uitgesproken zoals je het schrijft en dat is zo gebleven.

  2. Goede morgen Sjoerd, gewoon in je virtuele garage zetten, dan wordt hij door je virtuele monteur gerepareerd ๐Ÿ˜‰
    Fijne zaterdag gewenst, is er optocht bij jullie vandaag of wordt die pas later gehouden?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.