De kinderoptocht van Gebrook 2016
De kinderoptocht van Gebrook 2016

De kinderoptocht van Gebrook 2016

click to see the picture big

bVision & Photography

Zoals ieder jaar is de zaterdag gereserveerd voor de kinderoptocht in Gebrook (Hoensbroek). Een bonte stoet van kinderen en ouders vertrek dan vanaf de markt en maakt een ronde door het centrum. Jammer dat het centrum een beetje op zijn kop staat door aanpassingen aan de bestrating, maar gelukkig ging dat allemaal goed.

click to see the picture big

bVision & Photography

De meeste groepen zijn afkomstig van scholen en het wagenpark is beperkt. Alleen de Prinsenwagens zijn van formaat. Het gaat ook om de kinderen de rest komt met de grote optocht aan bod. Het zonnetje scheen en het was echt lekker om een paar uurtjes buiten te zijn. De sfeer zat er goed in, het tempo ook.

click to see the picture big

bVision & Photography

Wat opvalt is de de kwaliteit van het schminken ieder jaar toeneemt, ik vind dat gewoon schitterend. Naast de kinderen draait het uiteraard ook om de muziek. Hieronder de groep van Harmonie St. Caecilia uit Hoensbroek.
Mocht iemand zichzelf of zijn kind herkennen en een foto willen hebben volstaat het om het contactformulier in te vullen. Ik stuur je het origineel digitaal toe.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Off Topic, ik moest er aan denken toen ik de foto nam en wist eigenlijk al een beetje dat je het zou noemen. dat ze lacht. Heb van de week met haar gesproken en ze is aardig maar een beetje verlegen 🙂 Ja jammer dat ze niet geschminkt zijn.

 2. Ze zijn inderdaad heel mooi geschminkt
  Wij hebben de carnaval hier aan ons voorbij laten gaan, we zijn geen carnaval vierders.
  Vroeger deden we het voor de kinderen maar nu moet dat niet meer

 3. Men moet niet vergeten dat kindercarnaval voor de kinderen is.
  In Oeteldonk is de optocht heden afgelast en verzet naar 6 maart…. da’s voor sommige flink balen. Morgen Is de kinderoptocht, ik hoop voor de kids dat die wel doorgang zal vinden.

 4. Ja dat schminken wordt zeker elk jaar beter. Zouden ze dat echt allemaal zelf doen? Maakt ook niet uit. Ze hadden geluk met het weer. Hier ook.
  De foto’s spatten van het scherm!

 5. Herkennen? Ze zijn nog beter vermomd dan een crimineel die een bank gaat beroven. Kinderstoeten mag ik wel waarderen. Gelukkig was het weer goed. In Roermond is voor vandaag alles afgelast hoorde ik.

  Love as always
  Di Mario

 6. Fijn dat de kinderen mooi weer hadden, er moeten vaak genoeg vuilniszakken onder hun kostuum om een beetje warm en droog te blijven. De gezichtjes zijn inderdaad prachtig geschminkt.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.