De schaduwzijde
De schaduwzijde

De schaduwzijde

bVision & Photography

Als je de eerste foto bekijkt van dit in Heerlen aan de Laanderstraat gelegen restaurant Cucina del Mondo bekijkt weet je niet dat dit restaurant ook een schaduwzijde heeft. Gelukkig is het alleen maar een zijde, want het restaurant staat zeer goed aangeschreven in heel Heerlen en omgeving. Zelf heb ik er nog nooit gegeten, maar nooit geldt niet voor de toekomst denk ik dan maar. Mij was het te doen om het contrast tussen de ene en de andere zijde van het gebouw. Muurschildering nummer zoveel in Heerlen. De muurschildering is weer toppie, de plaats vind ik echter minder, ik vind het afbreuk doen aan het gebouw…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. In Duitsland kwam ik ze de laatste jaren veel vaker tegen. Hier in de omgeving Alkmaar niet zo. We hebben trouwens weinig blinde muren, behalve toevallig mijn huis. Ik heb er wel eens over gedacht. Deze is mooi uitgevoerd en je moet er van houden. Toch zit ik niet zo met deze combinatie.

  2. De muurschilderij hadden ze moeten aanpassen aan het gebouw. Dit past totaal niet bij elkaar! Zonde. In ons dorp was een huis helemaal wit geschilderd en daarover had iemand allemaal reptielen laten schilderen. Het was vreemd om te zien maar wel mooi.
    Dit vind ik een rare tekening.
    Lieve groet

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.