The Guardians
The Guardians

The Guardians

click to see the picture big

bVision & Photography

Mijn dochter heeft gisteren voorlopig de laatste werkdag gehad en is dus sinds vandaag met zwangerschapsverlof. De laatste loodjes zijn aangebroken en het is nu aftellen en wachten. Officieel ergens na medio maart, maar je weet nooit. McDonalds moet het in ieder geval even zonder haar doen. Mijn vrouw kan het niet nalaten om af en toe een kleinigheidje te kopen en eerlijk is eerlijk, ik ook niet, en de katten weten dat te waarderen. Ze bewaken om en om de kleertjes en andere voorwerpen die tijdelijk op de kast geparkeerd zijn totdat mijn dochter ze weer eens komt halen af dat wij ze brengen. Dat is gewoon leuk in deze periode. The Black One is onze verschijnselkat Kaatje. Die rooie verrekkeling is onze Ollie…

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Die laatste maand vond ik het zwaarst. Af en toe moest ik mijn handen recht vooruit tegen de muur zetten om mijn buik goed naar beneden te kunnen laten hangen, om eens fatsoenlijk mijn longen te kunnen vullen. Maar het was het waard!
    Ik wens je dochter sterkte met de laatste loodjes en dat ze kan genieten van haar zwangerschapsverlof. Want deze rustige tijd komt nooit meer terug 😉
    Lieve groet

  2. Goede morgen Sjoerd, die kleine gaat goed gekleed worden, zeker weten. Voor je het weet heb je haar al je armen, de tijd gaat zo snel. Ik geniet elke woensdag van mijn kleindochter en ze groeien zo vlug, dat je van ieder ogenblik moet genieten en dat doe ik ook. Dat zullen jullie zeker ook doen. Ik denk dat de katten straks wel wat afstand geen nemen, die willen niet in hun waardigheid worden aangetast.
    Mocht je in de buurt komen, mail dan maar jullie zijn welkom, tenminste als ik zelf niet weg ben uiteraard. De dropveter zal dan opnieuw gekocht moeten worden, die slaat anders wit uit tegen die tijd 🙂
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.