Heerlijk of lekker

Heerlijk of lekker

Een heerlijk weertje was het in het weekend. Een weertje om nu eens niet op pad te gaan, maar eens lekker aan de slag te gaan. Timmeren, schuren, ontvetten en dingen in de grondverf zetten waren de bezigheden in het afgelopen weekend. Ondanks een stekende pijn in mijn schouder door een verkeerde houding, ging me het met de handjes werken toch goed af. Een beetje andere bewegingen doen een mens goed, dan komt de zaak wat meer in evenwicht. Maar goed, dat klussen was natuurlijk voor het opknappen van de slaapkamer waar vroeger mijn dochter sliep en deze om te toveren tot een tijdelijk verblijf voor de aanstaande kleindochter. Mijn zoon had deze week al alle behang verwijderd en ik kon dus meteen aan de slag. Een andere vorm van schilderwerk ziet u hieronder. Nee, niet mijn werk, ik hanteer ander gereedschap.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Mooie muurschildering! Hoe langer je er naar kijkt hoe meer je ziet. De schilder moet een muziekliefhebber zijn. En dan dat gebit: een fietsenstalling is er niets bij 😉
  Afgelopen zaterdag hebben we Liefs verjaardag gevierd. Was heel gezellig.
  Lieve groet

 2. Ja, als je andere spieren gebruikt kan dat overbelastend zijn en dan komt er pijn, goed luisteren naar je lichaam. Maar ja, de klus moet af he.
  En die muur vind is wel vrolijk, maar ik zou daar toch niet graag tegenover wonen.

 3. Als je toch niet naar buiten gaat kun je de dag maar beter nuttig binnen besteden, zeker als er nog klussen liggen te wachten. Ik heb zondag in het bos 12 km door de blubber gerend, daar was het ook heel geschikt weer voor 😉

 4. Goede morgen Sjoerd, dus de baby krijgt ook een kamer bij jullie thuis. Dat is dus een leuk werkje geweest in het weekend. Laura heeft hier wel een bedje (campingbed) maar ik ga altijd bij haar thuis oppassen daar is alles bij de hand bovendien is het net te ver weg om haar hierheen te brengen voor mijn dochter en schoonzoon. Als alles klaar is laat je de foto’s toch wel even zien ?
  Nu een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: