Wandelen in Lindenheuvel (Geleen): Koffie?

Wandelen in Lindenheuvel (Geleen): Koffie?

Als het weer en het werk een beetje meezitten ben ik tegenwoordig tussen de middag buiten aan het wandelen. Een beetje ontspanning door wat inspanning om de blik weer even zuiver te krijgen. Voorheen bleef ik tussendoor de boterhammen opeten achter mijn bureau, met als nadeel dat als er iemand belde ik toch ook maar de helpdesk telefoon oppakte, maar dat is voorbij. Rust in de tent tussen twaalf en half een. Dat is wel zo handig.
Nu zijn de mogelijkheden wel beperkt daar te wandelen. Alleen de wijk Lindenheuvel, een voormalige mijnwerkersbuurt, is ter beschikking, maar ik zie iedere dag wel iets nieuws. kijk nou dit tafereeltje. Alsof de mensen die daar wonen de voorbijgangers uitnodigen tot je komen drinken van een kop koffie met een stukje vlaai. Urban Exploring voor mij. Kijken, een foto maken, maar vooral niks aanraken of verplaatsen. Puur dus.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Wauw, dat is zo leuk als je van dit soort tafareeltjes tegen komt, hier ook weleens iets aparts, maar helaas moet dat binnen een paar dagen weer gesloopt worden, zo had men, ik heb nog geen idee wie…. vorig voorjaar rond bomen allerlei plantjes geplant met vogelhuisjes en kabouters, gewoon bij bomen op de stoep en zo, maar ja…. een week later al zo goed als vernield, ik wil zo achter bij mij de bolletjes die ik heb staan nu nog, gaan planten, zien wat daarvan terecht komt volgend jaar. 😉

    X

  2. Frank103

    Ik wandel ook altijd tussen de middag buiten, alleen als het heel slecht weer is blijven we binnen. En ook bij ons is er genoeg te zien, als je er oog voor hebt!

  3. Ah, dat systeem ken ik, deden wij op de volkstuin ook. Alles wat je kwijt wil langs de kant van het pad neerleggen, het was altijd zo weg. Maar fotograferen is natuurlijk ook toegestaan.

  4. Goede morgen Sjoerd. Verstandig om er tussen de middag even lekker uit te gaan. Leuk die foto, als ik zoiets zie vraag ik me altijd af wat voor verhaal daar achter zit.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: