De kip

De kip

Met de pasen in aantocht is iedereen natuurlijk op zoek naar de kip met de gouden eieren. U kunt stoppen met zoeken, ik heb hem gevonden. Ik ga niet zeggen waar, want wie weet. Een rustig weekend waarop alles wat we voorhadden verkeerd afliep. Een bezoek aan Pallen in Duitsland die niet meer hadden wat we zochten, een bezoek aan Intratuin waar we nog een cadeaubon van hadden, maar waar we niets konden vinden en ook niets hebben gekocht, een wonder… Een ritje met de MG die niet meer wilde starten. Maar wel een kinderkamer waarvan de kast uitziet zoals mijn vrouw dat wilde, haha, bieslookgroen is die geworden. De milieustraat is weer eens opgeruimd, alle papier en PMD afval is verwijderd. En, dat mag ik u zeker niet onthouden vrijdag is op het allerlaatste moment een einde gekomen aan de twijfel of ik mijn project binnen de deadline kon afkrijgen, ik heb nog een dag, alleen vandaag, maar het is klaar… Ik had dus een ontspannen weekend. En we hebben genoten van een heerlijke lunch in Maastricht, op zondag, waar niemand V&D miste, zo leek het.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Ik houd van beeldjes van kippen. Het zal je verbazen (-: Ik heb er maar een paar want ik spaar ze niet. Deze ziet er heel leuk uit.
  Je mag trots zijn op jezelf: je hebt het project op tijd afgekregen!
  Lieve groet

 2. hahaha, ik ga wel naar Barneveld, daar liggen vast ook heel veel kippen en wie weet gouden eieren 😉

  Wat de V&D betreft, heb ik nog over na zitten denken dat men ons de schuld geeft dat wij er niet meer heen gingen, maar hier was het andersom, ik ging juist wel, maar de collectie werd kleiner en kleiner en men bleef maar zeggen, u kunt het via de website bestellen, uhm… dan werk je het toch zelf in de hand dat mensen niet meer binnen gaan komen?

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, fijn dat je je project hebt af kunnen ronden. Weer wat minder stress.
  De kip met de gouden eieren is lollig, het voordeel is dat je deze eieren kunt eten en die echte gouden, daar breek je alleen je tanden maar op.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: