Wandelen in Lindenheuvel (Geleen): Lente
Wandelen in Lindenheuvel (Geleen): Lente

Wandelen in Lindenheuvel (Geleen): Lente

Als je zo tussen de middag even je warme kantoorzetel verruilt voor een tochtje naar buiten kan het de eerste minuten behoorlijk koud aanvoelen en heb je de neiging om de handen even diep in je zakken te steken. Maar als je dan een paar honderd meter hebt gelopen en je het onderstaand tafereel tegenkomt wordt je vanzelf warm vanbinnen. Deze staan hier nog even met de oorkleppen op, maar zodra de zon weer eventjes de warmte over deze wereld uitstrooit staat alles in volle bloei. Voor mij is vandaag de lente begonnen. Nog een paar weken en mijn dochter is uitgeteld. Het zal me benieuwen, het opa gevoel. Ik vrees dat er de eerste weken nog wel wat foto’s op het wereld wijde web terecht zullen komen. Haha, tot vervelens toe…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Mooi he, dat nieuwe leven (de crocussen, ha ha) nee ook het leven van je kleinkind. Eerst fotograveer je je helemaal suf en publiceer je veel. Later ga je beseffen dat het een eigen mens is en dat het recht op privacy heeft. Vanaf hun vijfde of iets later ben ik opgehouden foto’s op het web te plaatsen.

 2. Frank103

  Zo heerlijk als we gisteren (maandag) in de zon gewandeld hadden, zo’n snertweer was het vandaag. Maar de zomer komt er aan, de dagen worden steeds langer!

 3. Ik was op 1 april uitgerekend en lachte me een bult: maar 4% komt op de uitgerekende datum, dus…kwam Roos toch op 1 april.
  Wacht maar tot de kleine er is, dan piep je wel anders. Een kind van je kind ♥
  Ben je vandaag ook nog naar buiten geweest tussen de middag? Dan had je zeker je zuidwester op (-: Wát een hondenweer!
  Lieve groet

 4. Hier ook heel spannend, gezien mijn nicht ook pas over een paar weken is uitgerekend maar het vruchtwater is te weinig geworden, vandaag weer ctg etc… en dan overmorgen weer, bla… wie weet… moet ze eerder omdat… heel spannend!

  Of ik foto’s mag neer zetten is nog maar de vraag… ik hoop het wel al is het er maar eentje, hahaha

  X

 5. Het was de afgelopen dagen even mooi maar nu vind ik het helemaal niet lente-achtig, het is guur en er ligt ook weer ijs in de tuin. Maar de lente komt vanzelf een keer, net als het kleinkind.

 6. Dat ziet er al lekker vrolijk en voorjaarsachtig uit. Toch is het hier nog geen echt voorjaar, te meer daar we ons vandaag eerst nog eens door een periode met (natte) sneeuw en mogelijk ijzel heen moeten werken …
  Spannende tijd op weg naar het grootvaderschap, Sjoerd, maar des groter zal straks het trotse plezier zijn. 🙂

 7. Goede morgen Sjoerd, ja zo’n veld met echte voorjaarsbloempjes zoals de krokus, laat je vanzelf blij worden. Nu de temperatuur nog wat beter en hopelijk vandaag ook nog wat zon. Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 8. Leuk he dat alles zo mooi in bloei staat en met het zonnetje van de laatste twee dagen vergeet je bijna dat we nog geen winter hebben gehad en ook wel niet meer zullen krijgen. en we kijken nu al uit naar de foto’s die opa gemaakt heeft 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.