bVson
bVson

bVson

Vreemd net nu ik een logje had gemaakt over splaakgeblek verdwenen alle i’s in mijn commentbox. Eerst dacht ik nog even dat mijn lezers een grap uithaalden, maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. In de database stond alles correct, maar met de update van Jetpack, een standaard plugin van WordPress, bleek dat een fout geprogrammeerde module de oorzaak was van dit disfunctioneren. Alles staat inmiddels weer goed na gisteren tijdelijk het bewuste onderdeel even uitgeschakeld te hebben. Maar dan sta je toch even vreemd te kijken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. RenéSmurf

  Ja, ik vind het altijd raar dat zulke dingen dan zomaar ineens spontaan stuk gaan, raar en nog eens raar. Maar het gebeurt, mij wel eens bij mijn fotoalbum en dan moet ik mailen om het te laten fixen.

 2. logbankje

  Ja, soms gebeuren er gekke dingen op je pc, maar weer opgelost. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Kakel

  Oh, ik had zoiets niet zelf kunnen ontdekken en oplossen (-: Dat ge-ai heet “Polder Nederlands.” Iedereen jonger dan 40 jaar schijnt geen ijs meer te kunnen zeggen maar maakt daar aais van. Het zij zo.
  Fijn weekend!

 4. Nu is er ook iets veranderd zie ik, bij de log in staat een ouder alias van mij al is de rest wel goed, daar was ook mijn blog nog niet ingevuld. Nou Ja geen ramp natuurlijk.
  Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.